Ce a făcut Bianca Drăgușanu, la o zi după ce s-a aflat de despărțire: „Secretul meu…”

Autor: Angie Voicu
Publicat: 18/06/2018 | 10:36

Despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav a șocat pe toată lumea. Cei doi au anunțat că s-au separat de comun acord, dar că vor rămâne prieteni de ragul fetiței lor. La o zi după anunțul despărțirii, Bianca Drăgușanu a publicat imagini extrem de sexy cu ea. Blondina se axează pe în continuare pe imaginea ei și este foarte activă pe rețelele de socializare, unde își ține la curent fanii cu tot ce face. (Promotiile zilei la monitoare

Bianca Drăgușanu vrea să arate perfect la plajă anul acesta, astfel că face sport și folosește numeroase tratamente corporale pentru a preveni apariția celulitei. La o zi după ce s-a aflat că s-a despărțit de Victor Slav, frumoasa blondă a dat fuga la un salon de înfrumusețare, pentru a se asigura că va arăta perfect la plajă.

„Secretul meu înainte să merg la plajă, pentru topirea rapidă a celulitei! Investesc în mine doar ceea ce merită cu adevărat, iar acest aparat face minuni!”, a scris Bianca Drăgușanu pe Facebook. (Citește și Bianca și Victor, întâlnire de gradul zero după ce s-a aflat că s-au despărțit)

Chiar și în ziua în care s-a aflat de separarea de Victor Slav, Bianca Drăgușanu era la sală. Prima poză pe care a postat-o a fost în compania unui bărbat. Este vorba de antrenorul ei personal.

„Fratele meu de la altă mamă”, a scris Bianca Drăgușanu în dreptul fotografiei.

Secretul meu înainte să merg la plajă? ☀#Velashape 3 pentru topirea rapidă a celulitei! Investesc în mine doar ceea ce merită cu adevărat, iar acest aparat face minuni! Prietenii de la @fit4youofficial îți oferă o reducere dacă intri și tu pe www.fit4you.ro ❤

Publicată de Bianca Dragusanu pe 18 Iunie 2018

Bianca Drăgușanu și Victor Slav  s-au căsătorit în 2013, dar au divorțat!

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăguşanu şi-a schimbat statusul relaţiei pe Facebook, unde a apărut „căsătorită”. Tatăl fiicei sale însă nu are nimic trecut pe pagina contul personal de socializare. (VEZI AICI Cu cine s-a pozat Victor Slav la scurt timp după ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu)

Citește și...