Ce i-a făcut soțul Elenei Ionescu vedetei, atunci când era însărcinată. Este adevăratul motiv al divorțului! „A recunoscut că…”

Autor:
Publicat: 01/06/2020 | 09:16
Ce i-a făcut soțul Elenei Ionescu vedetei, atunci când era însărcinată. Este adevăratul motiv al divorțului! „A recunoscut că…”

Ies la iveală detalii cutremurătoare din mariajul eșuat al Elenei Ionescu, marea câștigătoare de la Survivor România. În timp ce era însărcinată, vedeta s-a confruntat cu un episod de-a dreptul șocant și a îndurat dureri de nedescris atunci când a aflat că soțul ei o înșela cu fosta sa iubită. 

Avea o căsnicie fericită și urma să devină mămică pentru prima dată. Cu toate acestea, Elena Ionescu a trăit o adevărată dramă atunci când a aflat că soțul ei, fotomodelul Dragoș Stanciu, cu care Elena are și un copil, îi punea coarne vedetei chiar cu fosta lui iubită.

NU RATA – ELENA IONESCU ȘI EMANUEL, IDILĂ SECRETĂ LA SURVIVOR ROMÂNIA?! CUM S-AU DAT DE GOL CEI DOI CONCURENȚI DE LA KANAL D: „ESTE O FEMEIE…”

Drama a fost cu atât mai mare cu cât Elena Ionescu a trecut prin acest calvar în timp ce era însărcinată, iar în loc să se bucure, a avut o cădere psihică extrem de puternică. Cu toate acestea, vedeta a reușit să se adune și să meargă mai departe cu fruntea sus și a adus pe lume un băiețel superb.

“Ea observase o schimbare de atitudine la el. Era din ce în ce mai absent, lipsea nopțile de acasă și explica faptul că a fost cu prietenii. Elena a simțit că ceva nu este în regulă și a început o investigație în toată regula, ba chiar l-a urmărit. Așa a aflat că el reluase legătura cu fosta iubită, cu care avea o relație încă de pe vremea când soția lui era însărcinată. L-a confruntat, iar el a recunoscut că o iubește pe fata aceea și că vrea să fie cu ea.Vă dați seama ce a fost în sufletul ei, cât a putut să sufere. Participarea la emisiune a fost momentul ei de evadare, așa a reușit să se detașeze și să se elibereze de tot ceea ce s-a întâmplat” au spus surse din anturajul vedetei, pentru impact.ro.

Elena Ionescu a câștigat Survivor România

Deși a trecut prin numeroase episoade neplăcute și la Survivor România, Elena Ionescu a ieșit marea câștigătoare și s-a bucurat de multe aprecieri din partea fanilor care au susținut-o de la început și până la sfârșit.

CITEȘTE ȘI – ELENA IONESCU, MĂRTURII DUREROASE DESPRE FILMĂRILE DE LA SURVIVOR ROMÂNIA! CE PLANURI ARE CU COSTUMUL DE BAIE: “CÂND TRĂIAM ACOLO ȘI MĂ UITAM LA EL, MI SE FĂCEA…”

„Plâng și sunt lacrimi de fericire. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru mesajele voastre. O să vă răspund tuturor așa cum meritați atunci când îmi revin din această stare de euforie. Voi ați contribuit la toată această schimbare din viața mea și mă simt tare norocoasă”, a declarat Elena, după terminarea emisiunii de la Kanal D.