Ce înseamnă când visezi demoni

Publicat: 16/08/2018 | 13:19
Ce înseamnă când visezi demoni

Ce înseamnă când visezi demoni? Mulți oameni care au avut un astfel de coșmar s-au speriat și s-au gândit că are conotații negative. Demonul este un simbol foarte puternic, datorită miturilor populare care s-au impregnat în mentalul colectiv. Diavolul este un personaj complex, cu puternice conotații negative, indiferent dacă persoana este religioasă sau nu.

Ce înseamnă când visezi demoni. Oamenii consideră astfel de coșmaruri premonitorii, dar la nivel psihologic un astfel de vis reflectă, de fapt, tendința noastră de a ne considera vinovați și de a da răspundere în fața cuiva pentru ceea ce am făcut sau considerăm că am făcut. (Citește și Ce înseamnă când visezi aur. Semnificații și interpretări)

Ce înseamnă când visezi demoni? Te temi de o persoană în viața reală

Ce înseamnă când visezi demoni. Specialiștii în vise consideră că un astfel de coșmar relevă faptul că te temi de cineva în viața reală. Demonul din vis este persoana de care îți este este frică. Persoana respectivă are o putere mare asupra noastră și în fața ei răspundem pentru faptele noastre într-o oarecare măsură. Este important să vă dațiseama pe cine reprezintă demonul din vis.

În subconștient, un demon este reprezentarea absolută a răului. În vis, el îți arată care sunt temerile profunde pe care le ai, dar și cum reacționezi atunci când suntem supuși unor „atacuri” în viața reală. Este posibil ca cel care visează să se simtă în același timp atras de ceva sau de cineva, dar să perceapă într-o oarecare măsură riscul la care este expus. (Vezi aici Ce înseamnă când îți visezi fostul iubit. Semnificații și interpretări)

 

Ce înseamnă când visezi demoni care te aleargă

Atunci când în vis demonii te aleargă, asta înseamnă că în viața reală ai parte de multe situații haotice, care te fac să nu te poți concentra. Lipsa e organizare de face să te simți neproductiv și să ai impresia că totul îți scapă printre degete. De asemenea, demonii pot fi acele persoane care pun presiune pe tine, care îți forțează mâna să iei decizii importante și care te obligă să acționezi împotriva firii tale, potrivit zenivers.ro. Aceste persoane sunt înzestrate cu o energie negativă aparte și te pot conving să renunți la lucruri care îți plac. Specialiștii în vise cred că un astfel de comșmar înseamnă că în viața reală te confrunți cu stări contradictorii și că te simți mereu lipsit de putere și de vlagă. (Nu rata Ce înseamnă când visezi că ninge)

Dacă în vis de lupți cu un demon înseamnă că în viața reală te confrunți cu un blocaj emoțional, cu anumite trăiri de care nu poți scăpa. Cel mai probabil, nu îți poți exterioriza ușor sentimentele deoarece teama este mai mare decât tine. (Citește și Ce înseamnă când visezi o persoană care a murit)

 

 

 

Citește și...