Ce interlop de temut o păzește pe Bianca Pop, după scandalul legat de droguri și viol. Fosta ispită nu se mai teme de nimeni!

Autor:
Publicat: 16/09/2020 | 10:15
Ce interlop de temut o păzește pe Bianca Pop, după scandalul legat de droguri și viol. Fosta ispită nu se mai teme de nimeni!

Săptămâna trecută, Bianca Pop a trecut prin momente de coșmar. Bruneta a susținut, prima dată, că a fost drogată și violată, însă ulterior și-a schimbat declarațiile și a rămas doar la partea legată de droguri. Acum, fosta ispită de la Insula Iubirii și-a luat toate măsurile necesare care îi garantează siguranța.

Bianca Pop a apelat la cea mai sigură metodă pentru a se proteja de oamenii care îi vor răul. Fosta ispită de la Insula Iubirii și-a asigurat spatele cu ajutorul unui celebru personaj din lumea interlopă.

Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că este vorba despre nimeni altul decât Bebino, cel supranumit King Kong din Berceni. Bruneta s-a filmat în mall, dar l-a filmat și pe noul său protector și se pare că este extrem de mândră de decizia luată. În acest mod, Bianca Pop speră să scape de oamenii care îi vor răul și care au adus-o într-o stare deplorabilă, după ce, spune ea, a fost drogată.

A spus că a fost violată, apoi și-a schimbat declarațiile

Au trecut câteva zile de când Bianca Pop povestea, cu ochii în lacrimi, că a fost drogată în club și mai apoi violată. Acum, fosta ispită de la Insula Iubirii schimbă firul poveștii și mărturisește cu totul și cu totul altceva.

Bianca Pop a povestit la Antena Stars că, de fapt, nu a fost violată, însă într-adevăr cineva a drogat-o, într-un club. Mai mult bruneta a mărturisit că vrea cu orice preț să facă dreptate, mai ales că este de părere că încă mai are în corp substanța respectivă.

Printre multe alte lucruri spuse, fosta ispită de la Insula Iubirii a punctat faptul că i-a fost extrem de rău după ce a fost drogată și că, timp de 2 zile, nu a știut absolut nimic din ceea ce face.

„M-au sunat niște persoane. din cinci s-au făcut 35. Ne-am distrat, am băut. Mi-au pus un în pahar. Mi-au furat banii din portofel, mi-au furat telefonul. Două zile și două nopți n-am mai știut de mine. Nu am fost violată, nu am fost bătută, am fost drogată. M-au pus să fac aceste chestii. Am ajuns să nu mai știu de mine. Tremuram de frică. Mi-a fost foarte rău, voiam să mă sinucid, plângeam chiar și după cațelul meu. Am refuzat internarea că am vrut să merg și la poliție, și la IML, dar nu am reușit”, a dezvăluit Bianca Pop, la Antena Stars.