Ce lovitură! Barcelona îl ia pe „noul Varane” încă din această iarnă. Anunțul făcut de L’Equipe

Publicat: 31/01/2019 | 17:30

Barcelona dă lovitura în ultimele ore ale perioadei de mercato. Fundașul celor de la Toulouse, sport, va semna cu Barcelona și va evolua la formația blaugrana încă din această iarnă, scrie L’Equipe. Todibo (19 ani) mai avea contract cu Toolouse până în iunie.

Inițial, Jean-Clair Todibo, care este considerat unul dintre cei mai promiţători apărători din Europa, trebuia să se alăture formație blaugrana de la 1 iulie, scrie Digi Sport.

Site-ul oficial al Barçei îl prezintă ca fiind „un fundaş de picior drept, care poate evolua atât în centrul apărării, cât şi la mijloc”.

Todibo şi-a făcut debutul ca profesionist chiar în acest sezon, în care a evoluat deja de 10 ori în Ligue 1, reuşind să marcheze şi un gol.

Jean-Clair Todibo este considerat „noul Varane”

Viitorul jucător al Barcelonei este considerat „noul Varane”, iar gruparea blaugrana s-a luptat pentru semnătura lui cu mai multe cluburi importante ale Europei, precum Real Madrid, Juventus sau Napoli.

Secretarul tehnic al catalanilor, Eric Abidal, este cel care a reuşit să-l convingă pe tânărul fundaş să accepte oferta venită formaţiei de pe Camp Nou.

Citește și...