Ce mai face Eusebiu de la Insula Iubirii, la 2 ani de la terminarea filmărilor. Fostul concurent de la Antena 1 e complet transformat

Publicat: 14/05/2020 | 09:59

Au trecut 2 ani de la terminarea filmărilor din sezonul 5 al Insulei Iubirii, iar concurenții care ajunseseră în Thailanda pentru a-și testa relația de cuplu s-au schimbat extrem de mult și au cu totul alte activități decât cele pe care le aveau atunci când s-au înscris în reality show-ul de la Antena 1. 

Și dacă zilele trecute vă vorbeam despre Teodora, care a devenit personal trainer în Galați, acum este rândul să vă spunem ce anume mai face Eusebiu, fostul iubit al brunetei.

CITEȘTE ȘI – S-AU DESPĂRȚIT, DAR NU S-AU UITAT! DIANA ȘI AUREL DE LA INSULA IUBIRII, SCHIMB DE REPLICI SIROPOASE PE INTERNET: „TOT PE TINE TE IUBESC”

Ei bine, la 2 ani de la terminara filmărilor, Eusebiu are cu totul alte preocupări. A devenit și el personal traineri și promovează un stil de viață sănătos. La capitolul viață amoroasă, Eusebiu se pare că este tot singur, căci cel puțin, pe rețelele de socializare, fostul concurent de la Insula Iubirii nu se afișează cu nimeni, pentru moment. Și dacă toată lumea se întreabă cum arată acum Eusebiu, acesta este complet transformat. Se pare că a slăbit puțin și este numai pachete de mușchi, așa că se vede că s-a apucat serios de sport.

Eusebiu și Teodora, parcurs controversat la Insula Iubirii

Teodora a fost una dintre cele mai controversate personaje de la Insula Iubirii, sezonul 5. Concurenta din Brăila a câștigat imediat simpatia fanilor emisiunii, atât prin prisma faptului că îi coordona lui Eusebiu fiecare mișcare, cât și prin personalitatea ei puternică.

NU RATA – CE MAI FACE ȘI CUM ARATĂ ACUM TEODORA DE LA INSULA IUBIRII. FOSTA IUBITĂ A LUI EUSEBIU, TRANSFORMARE RADICALĂ!

Odată ajunși în Thailanda, între Teodora și Eusebiu s-a rupt filmul iubirii lor. El avea prea multe vicii și scăpări în ceea ce privește viața amoroasă, declarând fără jenă la televizor că apela deseori și la serviciile prostituatelor, iar ea s-a îndrăgostit de Mircea, cea mai sexy ispită masculină de pe insulă, însă la final l-a lăsat și pe acesta cu ochii în soare. Dei doi concurenți au mers pe drumuri separate după terminarea show-ului și nu au mai dat nicio șansă relației lor, în urma celor întâmplate în Thailanda.

Citește și...