S-au despărțit, dar nu s-au uitat! Diana și Aurel de la Insula Iubirii, schimb de replici siropoase pe internet: „Tot pe tine te iubesc”

Autor: Daria Popa
Publicat: 13/05/2020 | 11:45
S-au despărțit, dar nu s-au uitat! Diana și Aurel de la Insula Iubirii, schimb de replici siropoase pe internet: „Tot pe tine te iubesc”

Diana și Aurel au venit la Insula Iubirii ca un cuplu, însă lucrurile petrecute în Thailanda aveau să scape de sub control, la un moment dat. Cu toate acestea, la aproape 2 ani de la terminarea filmărilor, cei doi încă se urmăresc pe rețelele de socializare și, mai mult de atât, au deseori schimburi de replici siropoase, în văzul tuturor. 

Atât Diana, cât și Aurel au venit la Insula Iubirii pentru a-și testa relația de cuplu. El a venit însoțit prima dată de Alexandra, în sezonul 3, pe care a înșelat-o și mai apoi a abandonat-o, iar ea a venit alături de Ben, un tânăr afacerist care o făcuse să ducă un trai mai bun.

Din păcate, și Diana l-a abandonat pe Ben, după ce l-a înșelat în Thailanda cu ispita Andy. În sezonul 5 al Insulei Iubirii, fanii emisiunii au avut parte de un adevărat șoc. Diana și Aurel s-au înscris în calitate de concurenți, iar cuplul format de ei a șocat.

CITEȘTE ȘI – CE MAI FACE ȘI CUM ARATĂ ACUM TEODORA DE LA INSULA IUBIRII. FOSTA IUBITĂ A LUI EUSEBIU, TRANSFORMARE RADICALĂ!

În aventura din Thailanda au avut parte de numeroase peripeții și au rămas unele dintre cele mai controversate personaje. Aurel a fost pus la încercare de către echipa Insulei și trimis acasă pentru comportamentul șocant pe care l-a avut față de ceilalți concurenți, dar și față de ispitele feminine de la Purimuntra.

Diana și Aurel, schimb de replici amoroase pe internet

Chiar și așa, cei doi concurenți și implicit foști iubiți nu se potolesc. În mediul online, mai exact la una dintre fotografiile postate de Aurel în care acesta apare alături de o domnișoară, Diana a lansat un dialog cu adevărat savuros, iar internauții au rămas muți de uimire.

„Iar mă înșeli?” întreabă Diana, într-un comentariu.

„Nu știu care pe care”, răspunde Aurel.

„Tu mereu” îi spune Diana, în continuare, extrem de radicală.

NU RATA – E OFICIAL! FILMĂRILE PENTRU SEZONUL 6 AL SHOW-ULUI “INSULA IUBIRII”, SUSPENDATE! RADU VÂLCAN ȘI ECHIPA DE FILMARE AU REVENIT ÎN ROMÂNIA. “SUNTEM LA IZOLARE!”

„Eu sunt mai fluturaș, sunt o persoană cu coloană vertebrală, doar că am scolioză și de-asta uneori o mai iau pe arătură” îi spune Aurel, într-o notă de amuzament.

„E bine că recunoști…” completează Diana, după care Aurel oferă un răspuns surprinzător: „Îmi asum tot…tot pe tine te iubesc, știi doar”. 

Citește și...