Ce mai face și cum arată acum Teodora de la Insula Iubirii. Fosta iubită a lui Eusebiu, transformare radicală!

Autor: Daria Popa
Publicat: 13/05/2020 | 09:15

Teodora și Eusebiu au venit la Insula Iubirii împreunăm, convinși fiind de faptul că niemni și nimic nu le va destrăma relația. Cu toate acestea, știm și noi că socotelile de acasă nu se potrivesc deloc cu cel din târg, așa că cei doi au avut un parcurs controversat în cadrul show-ului de la Antena 1. 

Teodora a fost una dintre cele mai controversate personaje de la Insula Iubirii, sezonul 5. Concurenta din Brăila a câștigat imediat simpatia fanilor emisiunii, atât prin prisma faptului că îi coordona lui Eusebiu fiecare mișcare, cât și prin personalitatea ei puternică.

CITEȘTE ȘI – BOGDAN DE LA INSULA IUBIRII, DE NERECUNOSCUT LA 2 ANI DE LA TERMINAREA FILMĂRILOR. CUM ARATĂ ÎN PREZENT SOȚUL LUI HANNELORE

Odată ajunși în Thailanda, între Teodora și Eusebiu s-a rupt filmul iubirii lor. El avea prea multe vicii și scăpări în ceea ce privește viața amoroasă, declarând fără jenă la televizor că apela deseori și la serviciile prostituatelor, iar ea s-a îndrăgostit de Mircea, cea mai sexy ispită masculină de pe insulă, însă la final l-a lăsat și pe acesta cu ochii în soare.

Au trecut aproape 2 ani de la terminarea filmărilor pentru sezonul 5 al Insulei Iubirii, iar Teodora este, acum, extrem de schimbată. Fosta concurentă de la Antena 1 a mai slăbit puțin și este într-o formă de zile mari, chiar dacă nu se mai află la vârsta adolescenței. Teodora promovează și un regim de viață sănătos pe rețelele de socializare și le arată tuturor fanilor săi cu ce își ocupă timpul zilnic.

NU RATA – CARANTINA, BAT-O VINA! ADRIAN DE LA INSULA IUBIRII, DE NERECUNOSCUT DUPĂ CE S-A ÎNGRĂȘAT. N-O SĂ-ȚI VINĂ SĂ CREZI CUM ARATĂ!

Teodora a spus adevărul despre relația cu ispita Mircea

Pentru că pe durata filmărilor show-ului de la Antena 1, bruneta radia de fericire ori de câte ori era în apropierea cunoscutului model Mircea, toată lumea s-a întrebat, după terminarea emisiunii, dacă cei doi vor rămâne sau nu împreună. La scurt timp de la revenirea în România, Teodora Mocanu a făcut lumină în acest sens și a spus adevărul despre relația cu ispita de care se îndrăgostise.

Diplomată și mereu cu cuvintele potrivite, bruneta a dezvăluit că între ea și Mircea este doar o relație de prietenie și că vorbesc atunci când programul le permite.

Citește și...