Ce mare a crescut fetița lui Marius Moga! Micuța își însoțește tatăl la radio

Publicat: 13/06/2018 | 19:56

Ce mare a crescut fetița lui Marius Moga! Micuța are doi ani și jumătate și deja își însoțește tatăl la radio. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Marius Moga are cu ce se mândri! Maria Elisabeta este o minunție de fetiță. Micuța are un păr lung, frumos și ondulat și cu fiecare ocazie, părinții ei imortalizează momentele petrecute cu feblețea lor. În urmă cu ceva timp, Bianca a publicat o fotografie cu Marius Moga și fetița lor dintr-o vacanță petrecută la munte. Poza a fost însoțită și de un mesaj extrem de emoționant. (CITEȘTE ȘI;CUM ÎŞI EDUCĂ MARIUS MOGA ŞI BIANCA LĂPUŞTE FETIŢA: „DE MICĂ TREBUIE SĂ ŞTIE CĂ…”)

”Ale mele suflete. Scria destul de clar pe tablă. Dar ai TU curaj să te pui între o prințesă cavaler cu puteri magice și unicornul ei invincibil, înaripat, pictat in culorile curcubeului? Eu nu.”, a scris Bianca pe contul ei de Instagram.

Marius Moga împreună cu fetița lui

Maria Elisabeta l-a însoțit pe tatăl ei la radio

La distanță de câteva ore și Marius Moga a publicat o fotografie cu fetița lui. Maria Elisabeta l-a însoțit pe tati la radio acolo unde a mers pentru a-și promova noua piesă. (VEZI ȘI: FOTO / MARIUS MOGA, ÎNTR-UN INTERVIU NEOBIŞNUIT CU SOŢIA LUI! BIANCA L-A FĂCUT SĂ VORBEASCĂ DESPRE LUCRURI DIN INTIMITATE CARE NU S-AU MAI SPUS NICIODATĂ)

”Mi-a zis: ”Nu vreau la grădi, tati. Vreau și eu la radio.”, a scris Mariu Moga pe contul său de Instagram. (Reduceri mari la jocuri PC)

Maria Elisabeta l-a însoțit pe tati la radio

De altfel, Marius și Bianca vor ca fetița lor să aibă parte de cea mai bună educație. Iar atunci când vine vorba despre centura de siguranță sau despre culoarea semaforului, explicațiile vin de îndată.

”Maria are o problemă cu scaunul pe care trebuie să stea şi cu centura. Aşa că începem să îi arătăm. Uite, mami are centură, tati are centură, dacă e bunica alături de noi, bunica are centură. Şi Maria trebuie să aibă centură, dacă nu, maşina nu porneşte. Suntem foarte atenţi la semafor, de mică trebuie să ştie că la culoarea verde traversăm şi la roşu stăm.”, a mărturisit Marius Moga.

Citește și...