Ce mare s-a făcut băiețelul lui Cătălin Cazacu: “Eu aș vrea să-l văd în ring”

Publicat: 02/07/2019 | 21:27

Carismaticul prezentator, Cătălin Cazacu are un băiețel cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia. Vedeta, atunci când poate îl aduce pe Andrei la evenimentele la care participă pentru a-l obișnui cu lumea din care el face parte.

Cătălin Cazacu, care are o relație extrem de apropiată cu Andrei, nu ratează nici o ocazie de a-l ajuta pe cel mic să își descopere pasiunile, iar fiul său, în vârsta de 9 ani, pare să-i calce pe urme acestuia.

„Eu sunt fericit ori de câte ori petrecem timpul împreună. Sunt foarte mândru de fiul meu și am încredere în instinctele lui în a-și alege . Andrei a fost cu mine la Gală să vadă daca i-ar placea sa faca box. I-a placut dar, dupa ce a vazut că e un sport dur, nu mai e așa convins că dorește să-l practice. Eu aș vrea să-l văd în ring, dar el își doreste mai mult sa fie la volanul „. Indiferent ce va alege să facă în viață, eu voi fi langa el, si-i voi oferi tot sprijinul de care va avea nevoie”, a declarat prezentatorul.

Cătălin Cazacu, despre relația cu fiul lui

Cătălin Cazacu face tot posibilul să petreacă timp cât mai mult alături de fiul sau și se bucură că Andrei crește departe de betoanele marilor orașe, mai aproape de natură.

„Eu pe Andrei nu l-am văzut plângând niciodată, e genul de copil care, dacă se lovește, se enervează, nu plânge. E murdar și zdrelit în genunchi seara, când intră în casă, la fel cum eram și eu la vârsta lui. Are o copilărie pe model vechi, așa cum ar trebui să aibă toți copiii; învață experimentând”,  povestește Cătălin Cazacu. „Nu este foarte sensibil, nu este cocoloșit, este un bărbat încă de la vârsta asta și mă surprinde în fiecare zi”, a adăugat prezentatorul despre fiul său.

Citește și...