Ce mașină are Mircea Badea! Prezentatorul de la Antena 3, scandal în parcarea unui mall cu un șofer din Cluj

Autor:
Publicat: 30/08/2019 | 07:56

Mircea Badea a avut parte de un incident extrem de neplăcut atunci când și-a lăsat mașina în parcarea unui mall. Fanii însă nu i-au sărit în apărare atunci când au aflat întreaga poveste.

Mircea Badea și-a lăsat mașina în parcarea unui mall. După ce și-a rezolvat treburile, prezentatorul TV a vrut să-și continue drumul. Însă avea să aibă parte de o surpriză. Șoferul unei mașini Skoda argintie a parcat atât de aproape de mașina lui Mircea Badea, un Subaru, încât prezentatorul TV nu a mai putut să urce la volanul autoturismului său. (CITEȘTE ȘI: MIRCEA BADEA ȘI CARMEN BRUMĂ AU PLECAT ÎN VACANȚĂ! CE DESTINAȚIE AU ALES)

”Subaru este, firesc, a mea. Parcarea de la mall era jumătate goală. Iată unde s-a gândit alegătorul lui Boc să-și parcheze cazanul argintiu )))”, a scris Mircea Badea pe contul său de Facebook.

Mașina lui Mircea Badea și a altui șofer

Fanii însă nu i-au luat apărarea lui Mircea Badea, ba dimpotrivă! Toți l-au blamat pe prezentatorul TV pentru faptul că el nu și-a parcat mașina în mod corespunzător și nu șoferul din Cluj. (VEZI ȘI: MIRCEA BADEA, MESAJ DUR PENTRU ANDREEA ESCA: „DUDUIA ESCA, ASTA E O…”)

”Parchezi strâmb!!!”, Ia-o frumusel prin dreapta daca tot ai incadrat „firescul Subaru” atat de bine…”, ”Skoda de CJ e corect parcata. Subaru este strâmb și necentrat pe locul de parcare. Deci care e problema ta?”, ”Din cauza ca ai parcat-o pe dos. Omul e corect parcat”, ”Alegatorul lui Boc cum ii zici tu din cate observ eu e parcat corect si foarte drept pe langa tine…Deci vinovatul ca nu poti urca in masina esti doar TU… mai bine nu puneai poza pe net ca te faci singur de ras”, ”Din poze se vede ca mașina ta e prost aliniata în parcare… Alegătorul lui Boc e om calculat și cu bun simt drept urmare e parcat corect…”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.