Ce mașină conduce Petrică Mâțu Stoian când merge la nunți și botezuri și nu numai. Costă peste 100.000 de euro. FOTO

Publicat: 20/01/2020 | 17:45
Ce mașină conduce Petrică Mâțu Stoian când merge la nunți și botezuri și nu numai. Costă peste 100.000 de euro. FOTO

Petrică Mâțu Stoian nu mai are nevoie de prezentare! Cântărețul de muzică popular a și făcut, în decursul timpului, turul posturilor de televiziune, unde și-a povestit aventurile vieții, cu bune, cu rele. Pentru că este unul dintre cei mai apreciați artisți din România, Petrică Mâțu Stoian are și oferte cu nemiluita, nunți, botezuri, diferite evenimente. Lesne de înțeles, de bani nu duce lipsă. Așa că nu miră pe nimeni faptul că se deplasează într-un bolid scump și de toată frumusețea.

Mercedes GLE este ultimul model pe care cântărețul l-a achiziționat și pe care ar fi plătit aproximativ 100.000 de euro. „Este necesară mașina pentru un artist așa ca mine, iertați-mi lipsa de modestie, dar eu îmi petrec majoritatea timpului în mașină”, a dezvăluit Petrică Mâțu Stoian.

Petrică Mâțu Stoian este atras de marca Mercedes, fiind, de fapt, la a patra mașină a firmei nemțești. Trei luni a așteptat artistul pentru ca bolidul să-I fie livrat, dar a avut noroc, se pare. Finul lui este dealer de mașini și i-a facilitate astfel achiziția într-un termen cât mai scurt. Tot termen scurt le dă și Petrică mașinilor sale: „Când iese din garanție o schimb!”

FOTO: pandurul.ro

Petrică Mâțu Stoian mer ge la nunți și botezuri cu Merdedes-ul. Câți bani câștigă pe eveniment

Petrică Mâțu Stoian abia își face timp pentru a onora cererile venite de prin toate colțurile țării. Nunți, botezuri și multe alte evenimente îl au în mijlocul lor, responsabil cu buna dispoziție, pe Mâțu Stoian, dar și cei care-l vor musai trebuie să fie pregătiți cu ”buzunarul”. Artistul percepe 1.500 de euro pe oră de cântare, iar dacă te ia valul și nu-l ”alungi”, atunci îți cam face pagubă în buget. Unde mai pui că suma este de 2.000 de euro dacă vine cu acompaniamentul lui.

Așa că, lesne de înțeles, Petrică Mâțu Stoian își permite să schimbe mașinile ca pe șosete, să zicem așa.

Petrică Mâțu Stoian, din criză financiară la Mercedes de 100.000 de euro

Nu a curs numai lapte și miere pentru Stoian. Artistul a avut și sincope financiare, e drept, destul de rare, dar tare…”piperate”. În urmă cu un an, cântărețul de muzică popular strânsese datorii cam de 100.000 de euro, cât a dat pe bijuteria din clasa Mercedes.

Citește și...