Ce mesaj a postat Kobe Bryant pe Twitter înainte să moară

Publicat: 27/01/2020 | 10:19

Legendarul baschetbalist Kobe Bryant a postat un mesaj emoționant pe contul său oficial de Twitter cu doar câteva ore înainte să moară. Fostul sportiv se afla în călătoria cu elicopterul morții împreună cu fiica lui Gianna, dar și alte șapte persoane, printre care se numără: John Altobelli, antrenor de baschet la Orange Coast College (OCC), fiica lui, Alyssa Altobelli, și soția sa, Keri Altobelli. 

Citește și: Au apărut ultimele imagini cu Kobe Bryant în viață! Fostul baschetbalist era împreună cu fiica lui, Gianna, care a murit

Kobe Bryant, mesaj emoționant pe Twitter cu câteva ore înainte să moară în accidentul aviatic

Ieri, cu câteva ore înainte de producerea accidentului aviatic, Kobe bryant l-a felicitat pe LeBron James, baschetbalistul lui Los Angeles Lakers, pentru recordul de puncte înscrise în NBA. Cu 33.644 de puncte, James tocmai îl depășise pe Kobe Bryant în ierarhia all-time a NBA.

“Continuing to move the game forward @KingJames. Much respect my brother 💪🏾 #33644 (n.r.:Continuă să duci jocul înainte, LeBron James! Mult respect, fratele meu #33644)”, a scris Kobe Bryant pe contul său oficial de Twitter.

Citește și: Lista cu persoanele care s-au aflat în călătoria cu elicopterul morții, alături de Kobe Bryant. Un alt nume mare din sport a pierit

Citește și: Dumnezeule, n-au avut nicio șansă! Filmarea cu momentul prăbușirii elicopterului în care se afla Kobe Bryant

Cum i-a răspuns LeBron James lui Kobe Bryant la mesajul de felicitare

LeBron James i-a răspuns legendarului baschetbalist prin intermediul unei fotografii urcate pe contul lui de Instagram Stories. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, sportivul de 35 de ani postat aceeași poză pusă de Kobe Bryant, iar pe ea a pus patru emoticoane, printre care se numără o inimă roșie și mâinile strânse ca într-o rugăciune.

Citește și: Kobe Bryant a murit! Reacția lui Ghiță Mureșan: “Aș fi vrut să fie doar o poveste!” L-a întâlnit pe Kobe pe teren și…

Kobe Bryant – cariera în bachet

Kobe Bryant a jucat între 1996 și 2016 pentru Los Angeles Lakers. El a fost unul dintre cei mai populari baschetbaliști din istoria NBA. Acesta a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, trei cu numărul 8 purtat pe tricou şi două cu 24, a fost desemnat cel mai bun jucător din ligă în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţionat de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

Fostul sportiv obișnuia să călătorească des în elicopterul său privat, încă de când juca pentru Lakers. Kobe Bryant era căsătorit cu Vanessa, alături de care avea patru fiice: Gianna, Natalia, Bianca și Capri, cea mai mică dintre ele este născută în iunie 2019.

În 2018, Kobe Bryant a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun scurtmetraj de animație: Dear Basketball (2017). Chiar la finalul acestei săptămâni, Kobe Bryant a fost depășit de LeBron James în topul celor mai buni marcatori din istoria NBA. Kobe Bryant a postat chiar și un mesaj de felicitare pentru LeBronJames.

“Black Mamba”, cum era poreclit Kobe Bryant, și-a încheiat cariera cu 33.644 de puncte, toate în tricoul celor de la Lakers, și a căzut pe locul 4 în topul marcatorilor, fiind întrecut, pe lângă LeBron James (33.655), și de Kareem Abdul-Jabbar (38.387) și Karl Malone (36.928). Ambele tricouri cu care a jucat Kobe Bryant au fost retrase.

Citește și...