Ce mesaj i-a transmis Antonia lui Alex Velea de ziua sa de naștere: ”O să-mi fie dor de tine când ieșim din această carantină…”

Autor: A.N.
Publicat: 13/05/2020 | 16:06

Sărbătoare mare în familia lui Alex Velea! Artistul își serbează astăzi ziua de naștere, iar Antonia i-a transmis un mesaj pe contul ei de Instagram.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc și se susțin necondiționat. Iar, cu fiecare ocazie pe care o au, artiștii își fac declarații de dragoste.

Așa cum s-a întâmplat și astăzi. Alex Velea își sărbătorește ziua de naștere, în izolare ce-i drept. Iar Antonia i-a făcut o declarație de dragoste pe contul ei de Instagram. Fanii s-au topit când au văzut mesajul emoționant pe care l-a scris cântăreața. (CITEȘTE ȘI: SECRETUL LONGEVITĂȚII RELAȚIEI DINTRE ALEX VELEA ȘI ANTONIA. “DACĂ ERA CICĂLITOARE, NU CRED CĂ…”)

”Eu nu cred ca intelegi cat de mult te iubesc, cat de mult bine mi-ai facut si imi faci, cat de mult te respect, cat de mult imi este drag de tine. Eu nu cred ca intelegi cat de mult m-am atasat de tine! Ma topesc cand vad cum ii iubesti pe copiii nostri, un om atat de bun cu un suflet asa de mare nu am mai intalnit!

Este o chimie rar intalnita intre noi si imi doresc ca Dumnezeu sa aiba grija de noi si sa ne protejeze de negativitatea din jur ca sa ajung sa te iubesc cu acelasi foc (chiar si mai mult) atunci cand vom imbatrani. Sincer… o sa imi fie dor de tine cand iesim din aceasta carantina… truly yours, the woman who loves you to death and beyond. Happy Birthday! @iamvelea”, a scris Antonia pe contul ei de Instagram.

Pe lângă mesajul emoționant, Antonia a publicat și un filmuleț haios cu abdomenul lucrat al iubitului ei. Nu de alta, dar în video, cântăreața apare în timp ce mimează că atinge pătrățelele lui Alex Velea. (VEZI ȘI: ALEX VELEA ARE PUTERI PARANORMALE. ANTONIA A DEZVĂLUIT MULTE SECRETE DIN RELAȚIA CU IUBITUL EI: “ÎMI SIMTE DUREREA ȘI…”)

Citește și...