Secretul longevității relației dintre Alex Velea și Antonia. “Dacă era cicălitoare, nu cred că…”

Publicat: 13/05/2020 | 13:41

Antonia și Alex Velea formează formează un cuplu de șapte ani și au doi copii împreună. Cei doi nu au ajuns, până acum, în fața altarului, dar acest lucru nu îi împiedică se bucure de viață. Recent, în cadrul unui interviu, artistul a dezvăluit care este secretul longevității relației dintre el și frumoasa brunetă.

VEZI AICI: ANTONIA, DECLARAȚIE DE IUBIRE PENTRU ALEX VELEA DUPĂ CE ACESTA A LANSAT O NOUĂ PIESĂ ALĂTURI DE GOLDEN GANG

Alex Velea susține că Antonia este o femeie înțelegătoare, care nu stă deloc cu gura pe el, oferindu-i libertatea de care are nevoie.

Sunt norocos. E foarte frumos să stau în casă cu Antonia, doar că nu la frumusețe se rezumă tot ce avem unul pentru celălalt. Da, e o femeie frumoasă, dar dacă era cicălitoare nu cred că puteam să ne înțelegem în felul ăsta sau nu rezistam atât timp. Pentru că și eu sunt o persoană dificilă. Am avut noroc amândoi. Ne-am potrivit”, a povestit Alex Velea.

NU RATA: ANTONIA, O NOUĂ APARIȚIE INCENDIARĂ. S-A AFIȘAT ÎNTR-UN COSTUM DE BAIE MINUSCUL, IAR SÂNII…

Alex Velea, criticat pentru relația cu Antonia: „Nu știu de ce mă urăsc unii oameni!”

Alex Velea este însă puțin trist că încă mai primește mesaje obscene de la diverse persoane, care îi reproșează faptul că este implicat într-o relație de dragoste cu Antonia.

Nu știu de ce mă urăsc unii oameni. Poate la prima vedere par o persoană arogantă, superficială, dar nu sunt. E ușor să comunici cu mine, sunt o fire sociabilă. E simplu să vorbești cu mine, nu sunt atât de «prețios», dar lumea probabil că-și imaginează treaba asta și pune eticheta: ăsta e fițos. Și în funcție de asta mă judecă. În anii ăștia am înțeles că trebuie să accept și mesajele negative din online și să merg mai departe. Nu e tocmai simplu, dar fiecare are dreptul la opinie, fiecare are o părere”, a mai spus artistul.

NU RATA: ANTONIA SE TEME PENTRU VIAȚA FIICEI EI! MAYA LOCUIEȘTE ALĂTURI DE TATĂL SĂU ÎN MIJLOCUL FOCARULUI DE COVID-19 DIN ITALIA

Citește și...