Ce mesaj i-a transmis Betty Salam lui Karmen Minune, la câteva zile după ce a născut-o pe Sofia

Autor: A.N.
Publicat: 09/08/2019 | 17:08

Karmen Minune a devenit mămică pentru prima oară și este în culmea fericirii. Familia și apropiații i-au transmis numai gânduri bune, iar printre aceștia s-a numărat și Betty Salam.

Karmen Minune trăiește o poveste de dragoste ca-n filme cu Bogdan Căplescu. Cei doi au devenit soț și soție la sfârșitul lunii iunie, iar în urmă cu o săptămână artista a adus pe lume primul copil al cuplului. Karmen Minune este în culmea fericirii de când a devenit mămică, iar zilele trecute a publicat și prima fotografie cu micuța Sofia. (CITEȘTE ȘI: CE NUME POARTĂ KARMEN MINUNE, DUPĂ CE S-A CĂSĂTORIT CU BOGDAN CĂPLESCU)

Fanii n-au contenit cu urările la adresa lor, iar printre aceștia s-a numărat și Betty Stoian.

”Sofia Maria Rossa • Zilele mele au mai mult soare, viata mea a capatat sens. Scriu asta cu dureri in fiecare cm din corpul meu, doar zambetul ei imi da putere si as trece prin foc cu ochii inchisi din nou sa pot retrai prima intalnire cu ea. Totul meu, fata mea. Wellcome home Baby Rossi! ❤️ #HappyMom, a scris Karmen în dreptul fotografiei cu fetița ei.

„Cele mai frumoase sentimente, vă îmbrățișez ❤️” i-a scris Betty Stoian, lui Carmen Simionescu. În ciuda faptului că toată lumea credea că sunt rivale, iată că Betty Salam și Karmen Minune își poartă un respect deosebit.

 

Citește și...