Ce nume poartă Karmen Minune, după ce s-a căsătorit cu Bogdan Căplescu

Publicat: 05/07/2019 | 21:05

Karmen Minune s-a căsătorit cu tatăl copilului ei, Bogdan Căplescu, iar toată lumea este curioasă să afle ce nume a ales să poarte artista.

Karmen Minune s-a căsătorit cu Bogdan Căplescu pe 28 mai. Cei doi au dat cu subsemnatul în cel mai mare secret și au spus ”Da!” în fața ofițerului Stării Civile! Evenimentul a avut loc la un restaurant de fițe din Capitală și au participat numai prietenii de suflet și familia. (CITEȘTE ȘI: KARMEN MINUNE ȘI-A FOTOGRAFIAT BURTICA DE GRAVIDĂ! CUM ARATĂ ACUM ARTISTA)

Iar curioșii s-au întrebat ce nume a ales să poarte Karmen, după căsătorie. Ei bine, artista a dezvăluit totul pe contul ei de Instagram.

”Numele tau de azi il voi purta • 🙈”, a scris Karmen pe contul ei de Instagram.

Peste puțin timp, Karmen Minune va deveni mămică, pentru prima oară, în luna august și este în culmea fericirii. Artista și Bogdan Căplescu, proaspătul ei soț, au ales deja numele pentru micuța lor. Ea se va numi Sofia. De asemenea, Karmen a luat o decizie importantă și a mărturisit că își dorește să o aducă pe lume pe fetița ei prin cezariană. Fiica lui Adrian Minune nu vrea să treacă prin chinurile travaliului. (CITEȘTE ȘI: KARMEN MINUNE, INCREDIBIL DE SEXY ȘI ÎN ULTIMUL TRIMESTRU DE SARCINĂ!)

“Am oscilat foarte mult, dar în final am luat decizia de a naște prin cezariană. Sunt niște dureri pe care le scutești. Am auzit femei care au avut travaliu în jur de 20 de ore, e un chin prin care femeia trece. Eu cred că îți ia ani din viață. Este experiența mea. E decizia mea. Mama a născut prin cezariană, bunica a născut prin cezariană“, a spus Karmen Minune în cadrul unei emisiuni TV.