Ce mesaj i-a transmis Radu Vâlcan lui Răzvan Simion, din Asia! „Matinalul” nu s-a butut abține și l-a citit pe post

Publicat: 27/02/2018 | 11:14

În timp ce colegii lui de la Antena 1 întârzie la serviciu din cauza zăpezii, Radu Vâlcan se bucură de soare în Asia, acolo unde filmează pentru „Insula Iubirii”. Prezentatorul i-a trimis un mesaj lui Răzvan Simion, pe care „matinalul” l-a citit la „Neatza cu Răzvan și Dani”. 

Jumătate din țară se află sub cod portocaliu, iar cealaltă sub cod galben. Iarna a paralizat țara, pe ultima sută de metri din februarie. Cu toate acestea, cei aflați pe meleaguri străine duc dorul zăpezii. În această perioadă, soțul Adelei Popescu filmează cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Insula Iubirii”, în care cuplurile de îndrăgostiți sunt supuse unor teste cruciale pentru relația lor.

Filmările au loc în Thailanda, acolo unde este vreme de plajă. Deși îi place să exploreze plajele și admire peisajul exotic, moderatorul emisiunii a văzut cum e vremea la noi în țară și a fost cuprins de nostalgie. Radu Vâlcan i-a transmis un mesaj lui Răzvan Simion, în care i-a spus că după ce s-a uitat la televizor și a văzut cum e vremea la noi, i s-a făcut dor de zăpadă.

„Ar trebui să te bucuri! Lasă că îți stă bine în șlapi!”, i-a răspuns Răzvan Simion.

 

Citește și...