Ce mesaje a primit Adriana Simionescu în timp ce era Vocea României la TV! Fiica lui Adi Minune s-a calificat în live-urile competiției de la Pro TV

Publicat: 30/11/2019 | 16:13

Adriana Simionescu se numără printre cei 12 concurenți care s-au calificat în live-urile de la “Vocea României”. În cadrul ediției trecute, fata cea mică a lui Adrian Minune a fost la înălțime nu doar din punct de vedere artistic, ci și cu apariția sa: un look fresh și un outfit pe măsură. În timp ce competiția de la Pro TV rula la televizor, tânăra artistă a primit mai multe mesaje, iar pe câteva le-a făcut publice.

Citește și: Irina Rimes a răbufnit la adresa lui Tudor Chirilă: “Nu fi cocoș! O voce de finală dai afară”! Ce replici i-a dat juratul de la Vocea României

Adriana Simionescu, mesaje primite în timp ce era Vocea României la TV

Adriana Simionescu și Nunzio Mastrangelo au oferit un duet pe cinste după ce au interpretat melodia “Survivor”, lansată în urmă cu mulți ani de Destiny’s Child. La final, antrenorul Horia Brenciu a mers mai departe cu fiica lui Adi Minune.

Deși ea știa răspunsul dinainte de a se difuza emisiunea la televizor, adolescenta nu a spus din cauza contractului pe care l-a încheiat cu producătorii emisiunii de la Pro TV. Totuși, înainte să fie difuzată ediția trecută a show-ului, ea și-a anunțat prietenii că urmează să cânte pe scena de la “Vocea României”. Ulterior, Adriana Simionescu a primit filmări cu ea realizate în timp ce competiția rula la televizor. Pe imagini, prietenii i-au scris diferite mesaje printre care se numără și următoarele două: “Te iubesc @adrianasimionescu” și “Haide, fato”. Fericită și mulțumită, fata celebrului manelist le-a făcut publice pe Instagram Stories.

Citește și: Tudor Chirilă a plâns la Vocea României: “Îți mulțumesc pentru lecția asta”. Ce s-a întâmplat pe scena show-ului de la Pro TV

Vinerea viitoare, începând cu ora 20:30, cei 12 calificați vor simți pentru prima dată emoțiile de a cânta live în cea mai importantă competiție a vocilor.

Fata cea mică a lui Adi Minune, printre 12 concurenții calificați în live-urile Vocea României

Smiley i-a trimis în luptă pe Andi Țolea, Zoe Grigoraș, Renee Santana, Yaser Ramadan, Maria Farcaș și Elena Ilie. Fiecare duel a primit aplauzele celor din sală, însă doar trei merg mai departe: Andi, Renee și Elena.

Horia Brenciu a avut emoții pentru concurenții lui: Elena Bozian, Luiza Constantin, Oana și Răzvan Ailoae, Diandra Bancu, Adriana Simionescu, Nunzio Mastrangelor și a decis că Elena, Oana & Răzvan și Adriana l-au convins că merită să ajungă în următoarea fază a show-ului.

Jelena & Jovana Milovanovic, Bogdan Dumitraș, Emanuela Gherasim, Cristina Dima, Amanda Aprotosoaie, Jasmina Răsădean și Mădălin Antonesei au fost concurenții Irinei Rimes care au luptat pentru a demonstra că sunt cei mai buni. În final, Bogdan, Amanda și Jasmina au fost aleși de antrenoare pentru următoarea etapă.

Echipa lui Tudor Chirilă a avut momente extrem de puternice care i-au impresionat pe toți cei din sală. Bogdan Ghirău, Gabriel Bîscoveanu, George Aghinea, Mădălina Lefter, Dragoș Moldovan și Ana Maria Ioana au dat tot ce au avut mai bun și i-au îngreunat antrenorului deciziile! Tudor a decis să continue competiția cu Gabriel, Mădălina și Dragoș.

Citește și...