Tudor Chirilă a plâns la Vocea României: “Îți mulțumesc pentru lecția asta”. Ce s-a întâmplat pe scena show-ului de la Pro TV

Publicat: 30/11/2019 | 15:24

Mădălina Lefter și George Aghinea, doi dintre concurenții aflați în echipa lui Tudor Chirilă, au ridicat sala în picioare în cadrul ediției de seara trecută de la “Vocea României”. După prestația impresionantă a celor doi tineri, Tudor Chirilă nu a putut să își stăpânească lacrimile și a plâns, fără să îi pese că mai multe camere de filmat erau pe el.

Citește și: Lovitura primită de Pro TV de la Antena 1! Ce s-a întâmplat în timp ce rula Vocea României! Premieră

Tudor Chirilă a plâns la Vocea României: “Îți mulțumesc pentru lecția asta”

Duetul dintre Mădălina Lefter și George Aghinea a fost unul dintre cele mai bune și emoționante de pe scena de la “Vocea României”. Cei doi au cântat melodia “How Deep Is Your Love” a artiștilor de la Bee Gees. La finalul acestui moment de excepție, Pavel Bartoș i-a felicitat pe concurenți, dar și pe antrenorul lor. Înainte să se afle decizia lui Tudor Chirilă, Irina Rimes l-a criticat dur pe acesta.

Citește și: Irina Rimes a răbufnit la adresa lui Tudor Chirilă: “Nu fi cocoș! O voce de finală dai afară”! Ce replici i-a dat juratul de la Vocea României

La finalul acestei interpretări, Tudor Chirilă a ales-o pe Mădălina Lefter, iar lui George Aghinea i-a transmis un mesaj special, cu ochii în lacrimi.

“George, vreau să zic și eu ceva. Eu am venit aici la «Vocea României», foarte mult timp am crezut că lucrurile trebuie să fie doar cum spun eu. Am un stil mai dictatorial, așa, de multe ori, și îmi place să dictez concurenților ce să facă, cum să cânte, cum să se miște la stânga, la dreapta, să controlez toate momentele și să controlez și interpretările și eventual să le și schimb și să pun provocări. Dar tu mi-ai dat o lecție extraordinară și ai făcut-o cu o foarte mare delicatețe… Așa.

Și e lecția aia când un concurent vine și spune: «Bă, Tudor, lasă-mă și pe mine să încerc să fiu cum sunt eu, nu mă mai schimba atât!». Și mi-am dat seama că, de fapt, e posibil ca eu să nu știu nimic și ca tu să știi mult mai multe lucruri mai bine decât mine. Și cred că ăsta este lucrul care pe mine mă ajută să cobor cu picioarele pe pământ, să n-am sentimentul că știu ceva mai bine decât altcineva. Și-ți mulțumesc pentru lecția asta, George.”, a spus Tudor Chirilă, impresionat de prestația lui George Aghinea.

Bogdan Ghirău, Gabriel Bîscoveanu, George Aghinea, Mădălina Lefter, Dragoș Moldovan și Ana Maria Ioana au dat tot ce au avut mai bun și i-au îngreunat antrenorului deciziile. În final, Tudor Chirilă a decis să continue competiția cu Gabriel, Mădălina și Dragoș.

Citește și...