Ce meserie a avut Anca, pănă să ajungă la Exatlon. “Am lucrat în…” Nu îi mai are la inimă pe foștii colegi de echipă

Publicat: 13/03/2018 | 17:12

Anca a fost invitată la un post de televiziune și a vorbit despre ce s-a întâmplat în Republica Dominicană, la Exatlon. Cu această ocazie a dezvăluit și ce meseria a avut până să ajungă la celebrul concurs.

„Pentru mine a insemnat mare lucru sa fac fata unor oameni care au facut sport. Incepuse sa imi placa, as fi vrut sa stau mai mult acolo. Am lucrat in cazino, am fost crupier, dealer. Nu am facut sport in viata mea. Am vazut promo-ul si am pus mana pe telefon ca niciodata. Am aplicat online, am simtit ca ma reprezinta. Eu sunt mai baietoasa”, a spus Anca, potrivit wowbiz.ro.

Ce a spus Anca despre ce s-a intamplat la Exatlon? „Eu consider ca am avut dreptate de fiecare data cand m-am certat cu cineva. M-am uitat de mai multe ori la jocul de fotbal, inclusiv ieri dimineata. M-am enervat si acum cand am vazut. Am fost acuzata pe nedrept. Claudia m-a provocat, toate fetele m-au injurat. Am raspuns si eu, cedasem, imi venea sa plang. Aveam entorsa si ele ma injurau.

Am un mare regret: ca nu am mers mai departe. Consider ca e nedrept ca nu mai sunt acolo. Cred ca gura mea m-a dat afara din concurs”, a declarat Razboinica Anca.

Anca ține acum cu Faimoșii

Anca a aruncat bomba. Nu ii mai are la inima pe fostii ei colegi de echipa, acum tine cu Faimosii. „Eu tin cu Faimosii, imi pare rau pentru Razboinici dar cu mine au incheiat-o. Nu simt sa tin cu ei, mor cand il vad pe Alex. Tin cu Giani, de exemplu, fara sa vreau. Tin cu cativa de la Razboinici, dar mai mult tin cu Faimosii”, a spus Anca, fostă concurentă la Exatlon.

Citește și...