Ce note a luat Lorelai Moșneguțu la Evaluarea Națională 2018

Autor: Anca Toma
Publicat: 19/06/2018 | 18:07

Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea sezonului 7 de la “Românii au talent“, a susținut anul acesta examenul de la Evaluarea națională 2018.  În 2017, Lorelai a emoționat publicul cu talentul său vocal și pasiunea pentru pian. Elevă la Școala Gimnazială ”VASILE CÂRLOVA” din Târgoviște, ea a susținut examenul de la Evaluarea națională, la limba română și matematică.

Potrivit edu.ro, notele obținute de Lorelai Moșneguțu au fost: 8,45 la limba română și 7,25 la matematică. Astfel, media obținută de Lorelai Moșneguțu la Evaluarea națională 2018 este de 7,85. Rezultate Evaluare Națională 2018 Edu.ro. Află nota pentru fiecare județ de AICI

Lorelai a vizitat o facultate pentru persoanele cu dizabilități

Mama adoptivă a cântăreței, Viorica Pârvan s-a declarat profund impresionată de modul în care autoritățile din alte țări se implică în viața persoanelor cu dizabilități. „Am vizitat și o facultate specială pentru persoane cu dizabilități. Acolo statul are grijă de ei până la vârsta de 21 de ani. Se găsește pentru fiecare un loc de muncă, nu ca la București.”, a spus Viorica Pârvan în timpul unei emisiuni tv.

Citește și...