Ce o oprește pe Mihaela Rădulescu să ajungă în fața altarului? Previziunile pe care Carmen Harra le-a făcut despre relația vedetei cu Felix Baumgartner

Autor:
Publicat: 16/07/2020 | 09:33

Mihaela Rădulescu are o relație cu Felix Baumgartner de mai bine de cinci ani. Însă chiar dacă lucrurile par să meargă destul de bine între cei doi nu se vorbește nimic despre o căsătorie.

După mai multe mariaje eșuate, Mihaela Rădulescu pare că nu se grăbește să se mai arunce din nou într-o căsătorie. Vedeta a învățat din greșelile din trecut și preferă se să bucure de relația pe care o are, fără să simtă nevoia să ajungă din nou în fața altarului. (CITEȘTE ȘI: NU MAI EXISTĂ URMĂ DE ÎNDOIALĂ. CARE ESTE STATUSUL RELAȚIEI DINTRE MIHAELA RĂDULESCU ȘI FELIX. FOTO EXPLICIT)

Însă faptul că cei doi îndrăgostiți se apropie de vârsta de 50 de ani, i-a determinant pe cârcotași să pună sub lupă relația acestora și să spună că o căsătorie este pasul normal de făcut. Mai mult, au apărut diverse zvonuri conform cărora Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner nu s-ar fi căsătorit din cauza religiilor diferite pe care le au.

Mihaela Rădulescu s-a convertit la religia iudaică înaintea căsătoriei cu Elan Schwartzenberg, iar Felix este catolic. Speculațiile au mers mai departe și s-a vorbit chiar despre o ruptură întrec cei doi, din cauza faptului că Mihaela nu a mai postat, în ultima perioadă, nimic pe rețelele de socializare. Însă vedeta a închis repede gura răutăcioșilor, infirmând orice zvon.

„Alții, mai puțin dispuși să accepte o simpla rigoare personală, găsesc imediat explicații paralele, exact ca din universuri paralele – sigur i s-a întâmplat ceva, sigur e vreun dezastru în amor sau vreo tulbure problema existențială. Si, al doilea pas după ce-si imaginează, îl fac către bârfă, știre, „știu eu sigur“, „da‘ sa nu spui ca știi de la mine“. Am un antrenament de zid pentru aceste avioane de hârtie – se tot izbesc de mine, dar nu simt nimic.”, a scris Mihaela Rădulescu, motivându-și absența din mediul online prin faptul că a vrut să ia o pauză de la tot ce înseamnă acest lucru.

Carmen Harra, previziuni despre relația Mihaelei Rădulescu

Deși Mihaela este fericită pentru moment și pare că relația cu Felix este exact în punctul în care ar trebui să fie, Carmen Harra crede că aceasta nu va rezista. Prezicătoare a afirmat acum ceva timp că  Mihaela Rădulescu nu va îmbătrâni alături de Felix și la fel ca în trecut, urmează o despărțire. (VEZI ȘI: MIHAELA RĂDULESCU LE-A ÎNCHIS GURA CELOR CARE O CRITICĂ: ”CÂTĂ ENERGIE CONSUMĂM…”)

„Relația lor va rezista pe moment. Ne uităm cum am acționat în trecut și cum am acționat atunci, se reflectă și în acțiunile viitoare. Dacă noi în viață am trecut printr-un divorț, două, trei, experiențele nereușite, șansele sunt de repetare a erorilor fără să ne dăm seama pentru că noi celular funcționăm la nivel de memorie. Chiar dacă se mărită, important e cât rezistă. Rezistă cât au fost și cele anterioare.”, a spus Carmen Harra.