Ce obiect au ridicat polițiștii din mașina în care a murit Răzvan Ciobanu. Răsturnare de situație

Publicat: 09/05/2019 | 09:13

Răsturnare de situație! S-a aflat ce obiect au ridicat polițiștii din mașina în care a murit Răzvan Ciobanu. 

Atunci când au ajuns la fața locului, după demersurile necesare anchetatorii au strâns în saci mai multe obiecte din mașina în care și-a găsit sfârșitul designerul. Printre acestea era și o bluză de la un costum-pijama, cu care Răzvan Ciobanu a fost îmbrăcat în urmă cu câteva luni la un eveniment monden. Din mașină s-a luat și o geacă neagră, dar nu se știe dacă aceasta îi aparținea tot lui Răzvan Ciobanu sau proprietarului mașinii. (CITEȘTE ȘI: MENAJERA LUI RĂZVAN CIOBANU, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE: ”SCHIMBA CODUL DE LA UŞĂ TOT TIMPUL”)

Costumul-pijama al lui Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei.

Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp aproximativ 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac. (VEZI ȘI: CU CE PREȚ SE VÂND PE OLX ROCHIILE FĂCUTE DE RĂZVAN CIOBANU, DUPĂ TRAGEDIE)

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj – designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia.

Citește și...