Ce plan de răzbunare ar fi pus la cale Duduianu senior, din pușcărie. “Vrea ca ucigașul fiului său să fie…”

Publicat: 10/08/2020 | 23:25

Moartea lui Emi Pian a îndurerat întreaga lume interlopă. Familia temutului lider de clan ar vrea cu orice preț răzbunare. Adevăratul șef al Duduienilor, seniorul Nicolae, ar fi plănuit totul în cel mai mic detaliu, cu toate că se află în spatele gratiilor. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detalii halucinante. Atenție, conținut cu un puternic impact emoțional!

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte șocante legate de planul de răzbunare pe care l-ar fi pus la cale familia Duduienilor. (NU RATA: SCENE ULUITOARE LA CĂPĂTÂIUL LUI EMI PIAN! SORIN COPILUL DE AUR A CĂZUT ÎN GENUNCHI ÎN TIMP CE CÂNTA)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, cu toate că se află în închisoare, iar starea sa de sănătate este una extrem de precară, Nicolae Duduianu, adevăratul lider al clanului interlop, nu se lasă și ar vrea cu orice preț să răzbune moartea fiului său.

Emi Pian a fost înmormântat în mare secret de familie

În clanul ce are cartierul general în Rahova se vorbește tot mai des de răzbunare. Conform unor surse din anturajul Duduienilor, la priveghi, interlopii ar fi decis ca seniorul să rezolve cazul din pușcărie. Din câte se pare, adevăratul lider al Duduienilor ar intenționa să-i „execute” pe cei din clanul Rinu în următoarea perioadă. În familia răposatului Emi Pian s-ar fi discutat de angajarea a 5-6 „băieți” care să rezolve ”treaba murdară”, iar ulterior seniorul Duduienilor să-și asume faptele. (VEZI AICI: PRINCIPALUL SUSPECT AL MORȚII LUI EMI PIAN A FOST ARESTAT PREVENTIV)

”Ucigașul fiului său să fie executat”

”Seniorul Duduianu vrea cu orice preț răzbunare. Vrea ca ucigașul fiului său să fie executat în perioada următoare. El vrea să-și asume toate faptele, pentru că e la pușcărie, e bătrân și n-ar mai avea mult de dus”, ne-au declarat surse din anturajul clanului.

Duduianu senior ar intenționa să răzbune moartea fiului său

Nicolae Duduianu, internat la Spitalul Penitenciar Jilava

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Nicolae Duduianu s-ar afla internat la Spitalul Penitenciar Jilava, acolo unde a fost dus de urgență în urma unui infarct, suferit după ce a aflat de moartea fulgerătoare a fiului său.  Din câte se pare, capul Duduienilor n-ar fi într-o stare de sănătate prea bună. Bărbatul e devastat de lovitura crâncenă pe care a primit-o familia sa. (NU RATA: PRIVEGHIUL ȘEFULUI DUDUIENILOR A FOST TRECUT ”LA SECRET”. FAMILIA LE-A INTERZIS TUTUROR SĂ….)

”E internat la spitalul de la Jilava. S-a «prăjit» de când a aflat că a murit Emi. E sub supraveghere medicală permanentă. Nu este bine deloc”au declarat sursele noastre.

Duduienii ar plănui să execute clanul Rinu

Închis pentru tentativă de omor

Pe 7 februarie 2019, un bărbat în vârstă de 39 de ani a sunat la 112 și a povestit că, în timp ce traversa, pe verde, la intersecția Străzii Buzoieni cu Calea Rahovei, a fost lovit intenționat cu mașina, după care șoferul a fugit. Inițial, dosarul a fost instrumentat de polițiștii Brigăzii Rutiere însă, după vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă și după audierea martorilor, s-a stabilit că este vorba despre o tentativă de omor, iar ancheta a fost preluată de Serviciul Omoruri.

Ulterior, polițiștii au conchis că șoferul era Nicolae Duduianu, un exponent al vechii generații de interlopi care „conducea” Bucureștiul în anii ’90. Acesta ar fi încercat să treacă pe roșu, însă a fi avut un conflict cu pietonul, care nu s-ar fi dat la o parte și chiar i-a dat cu piciorul în mașină.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.