Priveghiul șefului Duduienilor a fost trecut ”la secret”. Familia le-a interzis tuturor să….

Publicat: 06/08/2020 | 23:25

Asasinarea în stil mafiot a liderului Duduienilor a îndoliat întreaga lume interlopă. După ce trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a fost adus la vila din Rahova, la căpătâiul acestuia s-au strâns zeci de persoane, fapt ce a alertat autoritățile în contextul pandemiei de coronavirus. Pentru a evita o descindere în forță, dar și o avalanșă de sancțiuni, familia celui poreclit ”Regele” a luat o decizie surprinzătoare… Au trecut priveghiul ”la secret”. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații și imagini uluitoare.

De când trupul neînsuflețit al liderului Duduienilor a fost adus în Rahova, la vila acestuia s-a strâns întreaga suflare interlopă. Sute de persoane au venit ”în pelerinaj” la priveghiul celui supranumit ”Regele”. Nu doar lumea interlopă s-a mobilizat cu mic cu mare după ce Emi Pian a fost înjunghiat mortal, ci și autoritățile, care s-ar aștepta la răzbunări violente, iar, în consecință, au decis să păzească non-stop ”cartierul general” al Duduienilor. (CITEȘTE ȘI: PRIMA REACȚIE A SUSPECTULUI PRINCIPAL ÎN CAZUL UCIDERII LUI EMI PIAN! CE S-A ÎNTÂMPLAT, DE FAPT, LA PARTIDA DE BARBUT)

Priveghi ”la secret”

În prima seară de priveghi, s-a lăsat cu zeci de amenzi. De sancțiuni n-au scăpat nici maneliștii care au cântat la căpătâiul interlopului. Așa se face că familia celui supranumit ”Regele” a luat o decizie uluitoare, de frica autorităților.

Potrivit surselor noastre, familia lui Emi Pian ar fi trasat directive clare tuturor celor care vin să îi aducă un ultim omagiu celui ce era considerat liderul clanului Duduianu. Pe lângă faptul că totul se petrece în spatele porților închise, participanții au fost sfătuiți să nu mai posteze nicio imagine de la priveghi. Mai ales că în toate serile se așteaptă ca la căpătâiul lui Emi Pian să se perinde mai toți maneliștii de top de la noi din țară.

Mai mult decât atât, cei din familia Duduienilor au transmis un mesaj în mediul online în care le cer celor care vor să vină la priveghi să nu formeze un grup mai mare de șapte persoane. (NU RATA: FLORIN SALAM A FOST AZI-NOAPTE ÎN CASA LUI EMI PIAN ȘI A CÂNTAT PENTRU RUDELE ÎNDOLIATE)

Emi Pian, priveghi ”la secret”

Fotografiatul interzis

Din câte se pare, Duduienii s-ar fi scandalizat după ce mai multe persoane care au venit în prima zi de priveghi au distribuit în mediul online mai multe fotografii cu trupul neînsuflețit al lui Emi Pian în coșciug. Pentru a nu se mai întâmpla acest lucru, familia a decis ca, în permanență, lângă catafalc, cineva să stea de pază pentru a opri persoanele care vor să facă poze decedatului. (VEZI ȘI: CE S-A ÎNTÂMPLAT LA MIEZUL NOPŢII LA CASA LUI EMI PIAN! CEI CARE AU VENIT LA PRIVEGHI AU RĂMAS ÎNMĂRMURIŢI)

Fotografia care a scandalizat familia Duduienilor

Filmul morții lui Emi Pian 

Potrivit jurnaliștilor de la Gândul.ro,  Emi Pian ar fi murit de mâna unui infractor aproape anonim, care l-a înjunghiat cu sânge rece în timpul unei lupte corp la corp. Imediat după ce a simțit lama cuțitului ucigaș, rănitul i-ar fi strigat unuia dintre frații săi, care era de față, să-l răzbune și să-l omoare pe atacator. În acele momente, fratele liderului interlop a apucat un topor, însă nu a fost în stare să-i ia viața celui care înfipsese briceagul în fratele său.

Ultimele clipe de viață ale lui Emi a lui Pian par rupte dintr-un film de acțiune. Potrivit unor surse judiciare, Emi Pian se afla într-o locație din Giulești, care îi aparține unui anume Costel al lui Dincă, unde interlopii obișnuiau să se strângă pentru barbut.

Liderul Duduienilor ar fi decis să pună punct avalanșei de jigniri și s-a ridicat de la masă. A urmat o încleștare scurtă în urma căreia amândoi ar fi ajuns la pământ. În timp ce încercau să se imobilizeze reciproc, Richard Gheorghe Emanuel l-ar fi înjunghiat pe Pian în picior.

Potrivit unor martori, de cum a simțit înțepătura, Emi i-ar fi strigat fratelui său, Grațian, care era față: „M-a tăiat! Ia și omoară-l!” Atunci, Grațian ar fi apucat un topor pe care l-a văzut în apropiere și l-a lovit pe agresorul fratelui său, însă fără să-i provoace răni grave.

În schimb, Florin Mototolea, zis Emi al lui Pian, sângera violent în mijlocul unei încăierări generale. Atunci, fiul său a decis să nu sune la 112. L-a luat pe tatăl său cu mașina și l-a dus cât a putut de repede la Spitalul Universitar de Urgență. Pierduse deja mult prea mult sânge, iar după aproximativ o oră a fost declarat mort. (CITEȘTE AICI: PRIMA REACȚIE A SUSPECTULUI PRINCIPAL ÎN CAZUL UCIDERII LUI EMI PIAN! CE S-A ÎNTÂMPLAT, DE FAPT, LA PARTIDA DE BARBUT)

Priveghiul șefului Duduienilor a fost trecut ”la secret”

Testamentul lui Emi Pian

Situația din familia Duduianu este una complicată. Nicolae, capul familiei, este în închisoare din primăvară, iar alți cinci membri ai clanului sunt arestați pentru 30 de zile, într-un dosar de șantaj și amenințare. Astfel, Militiade Văduva, zis Seif, dar și Sofian Văduva, zis Denom, nu ar putea prelua „frâiele” grupării, cel puțin deocamdată, pentru că sunt personaje-cheie în procesul amintit mai sus.

Din câte se pare, Emi Pian discutase de-a lungul timpului cu cei apropiați despre ce se va întâmpla după ce va muri. Astfel, după cum e și tradiția țigănească, nu se face un testament scris, legalizat la notar, ci moștenirea este „împărțită” prin viu grai.  Rolul de lider al clanului Duduienilor ar urma să fie preluat de unul dintre frații lui, care tocmai a revenit de peste hotare, unde locuia de ani buni.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.