Ce pofte îi satisface lui Dan Bittman femeia cu care trăiește de 20 de ani

Publicat: 04/11/2018 | 10:52

Cântărețul a mărturisit câteva secrete din spatele ușilor închise ale casei lui. El a vorbit despre relația cu Liliana, femeia care este alături de el de mai bine de 20 de ani.

Dan Bittman a admis că este foarte gurmand și uneori îi este greu să pună frână. Artistul a mărturisit că Liliana este cea care gătește acasă la ei.

Mănânc mult, sunt pofticios, dar trebuie să mai pun şi frână. Nu sunt un tip care face figuri, dacă îmi faci o friptură bună nu refuz pentru că la mine în zonă mai tot timpul se găsesc prieteni care vin la grătare. Acasă găteşte Liliana, face de la faimoasele şniţele până la sărmăluţele bunicii”, a povestit Dan Bittman, la Antena 1.

Dan Bittman a vorbit despre cum consideră el că sunt bărbații în ziua de azi.

În tinerețe trăgeam cu arcul, mergeam la vânătoare. Nu mai merg la sală, mi-e o lene de mă doare. Jucam tenis într-o perioadă. Nu mai am chef. Faima de cuceritor provine din presă. Cunosc bărbaţi, mai puţin faimoşi ca mine, cu mai mult succes la femei Trebuie să recunosc că noi bărbații suntem produsul femeilor. Unii se căsătoresc de mai multe ori, nu e o regulă. Nu s-a întâmplat să ne luăm cu acte. După aia stai să te cerți pe proprietăți. O să facem acte, dar nu mai avem la ce, copiii sunt prea mari”, a mai spus Dan Bittman.

Citește și...