Ce poreclă a primit Meghan Markle după ce a aplaudat-o pe Simona Halep. Presa britanică a pus-o la zid

Publicat: 16/07/2019 | 11:57
Ce poreclă a primit Meghan Markle după ce a aplaudat-o pe Simona Halep. Presa britanică a pus-o la zid

Potrivit presei internaționale, în una dintre zilele în care a participat la turneul câștigat în premieră de sportiva noastră, Meghan Markle și-a pus gărzile de corp să aibă grijă ca niciun fan din tribune ori membru al presei să nu o fotografieze. Unul dintre oamenii din presă care i-a comentat și blamat acțiunea a fost jurnalista Sally Jones, celebră în Marea Britanie datorită articolelor despre Casa Regală. Pe lângă revolta din mediul online a lui Jones, și realizatoarea TV Carole Malone a atacat-o pe Meghan și i-a dat o nouă poreclă: Princess Privacy.

„Princess Privacy a fost din nou ea însăşi, spunând că solicită bodyuarzilor să oprească spectatorii de la Wimbledon s-o mai fotografieze, căzând astfel  în ridicol. Fiindcă odată cu ea la meci erau 12.000 de spectatori şi transmisiunea era urmărită de milioane de oameni de pe Terra. Dumnezeule, dar ipocrizia, ciudăţenia, i-au scăpat de sub control. Ne pare rău, dar Meghan nu are dreptul la un tratament special. Oamenii s-au cam săturat de ea şi de Harry, cu litania lor de nemulţumiri imaginare“, a spus Carole Malone. (Profită de ofertă verii la Telekom: Samsung + abonament = voucher Blue Air 100 EURO)

Ducesa Meghan ar putea deveni editor al revistei Vogue

Ducesa Meghan de Sussex este în discuții cu Anna Wintour, editorul șef al publicației Vogue din 1988, pentru a asigura rubrici periodice în edițiile britanică și americană ale revistei, potrivit dailymail.co.uk.

Fosta actriță americană, în vârstă de 37 de ani, ar urma să scrie despre activitățile sale caritabile. (Ai și telefon, și bani de avion + net 4G nelimitat la Telekom)

Meghan Markle și prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relație de doi ani. Ceremonia de nuntă, care a avut loc la capela St. George de pe domeniul Windsor, a fost una impresionantă, tradiţională, presărată cu elemente moderne, care s-a desfăşurat sub privirile lumii întregi. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul copil al ducilor de Sussex, s-a născut pe 6 mai. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Citește și...