Ce poză a postat Maluma imediat după concert! A făcut o româncă celebră în toată lumea

Publicat: 01/07/2018 | 14:34

Celebrul artist columbian a susținut aseară un show de excepție la Romexpo! Cum și-a obișnuit fanele la fiecare concert, Maluma a chemat pe scenă o fată din public, cu scopul de a o săruta. Românca l-a impresionat atât de mult, încât a distribuit o poză cu ea pe contul lui de Instagram. 

Maluma a susținut aseară un mega concert la București și a cântat toate hiturile care l-au consacrat, spre încântarea fanelor aflate în public, care știau toate piesele și le cântau împreună cu el.

Una dintre ele a fost și mai norocoasă. Artistul columbian a chemat-o pe scenă pentru a-i cânta… personal, dar și pentru… un sărut. Spre dezamăgirea româncei, Maluma s-a răzgândit și nu a vrut s-o mai sărute când a aflat că aceasta are iubitul în public.

Impresionat totuși de frumusețea ei, cântărețul și-a pus nu una, ci trei poze cu românca pe contul lui de Instagram, poze la care a atașat mesajul ”Tu, eu și ploaia. Mulțumesc, România”.

Maluma a ”băgat pe dubă” cinci românce

Maluma a fost un as pe scenă, i-a ieșit totul, la fel cum se întâmplase, de altfel, și cu o seară înainte. În club, cu staff-ul, bodyguarzii, plus câteva ”piese” șnur. (CITEȘTE ȘI: CÂNTĂREŢUL MALUMA, VICTIMA UNUI FURT LA MOSCOVA! I-AU FOST FURATE BUNURI DE PESTE 780.000 DE DOLARI)

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a fost pe fază și l-a întâlnit pe celebrul cântăreț columbian în plină acțiune. Totul s-a petrecut în Face Club Bucharest, unde artistul și-a făcut apariția spre miezul nopții. Maluma a ajuns în Capitală vineri și, imediat, s-a interesat de un loc bun unde să se destindă înaintea concertului. L-a găsit și a profitat din plin. Iar artistului i s-a asigurat o super-pază!

De trei dube a avut nevoie Maluma pentru a ajunge la club alături de o parte a staff-ului său, dar și de câțiva bodyguarzi, iar odată ajunși acolo, au fost plasați într-un separeu pregătit din timp. Artistul nu s-a dezlănțuit pe ringul de dans, a evitat contactul cu tinerii prezenți în club, preferând să stea liniștit pe canapea. Rar s-a ridicat și pentru puțin timp, cât a făcut un dans, două. Nu i-a lipsit narghileaua, din care a tras aproape toată noaptea. (CITEȘTE ȘI: LUIS FONSI A TRANSMIS UN MESAJ PENTRU TOȚI FANII DIN ROMÂNIA! DESPACITO SE VA AUZI LIVE LA ROMEXPO)

 

 

Citește și...