Ce probleme medicale ascunde Andreea Marin?! Am filmat-o îngrijorată la medic!

Publicat: 09/06/2018 | 23:49

Andreea Marin este renumită în showbiz nu doar pentru cariera de succes, ci și pentru stilul de viață sănătos pe care-l promovează ori de câte ori are ocazia. (Console si accesorii gaming) Vedeta a vorbit adesea despre problemele de sănătate pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului și a explicat cum a învățat să treacă peste ele. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut imagini de ultimă oră cu ”Zâna surprizelor” în timp ce intra, cu o mină preocupată, în cabinetul medicului. (VEZI ȘI: ANDREEA MARIN ARE PROBLEME DE SĂNĂTATE! CINE ESTE BĂRBATUL CARE O AJUTĂ SĂ-ȘI REVINĂ)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Andreea Marin în timp ce mergea la un control de rutină la un cabinet medical din Capitală. Îmbrăcată lejer și cu mult bun gust, așa cum ne-a obișnuit, ”Zâna surprizelor” a intrat destul de îngândurată în cabinetul cu pricina. La scurt timp, însă, a ieșit foarte zâmbitoare și plină de viață.

Presupunem că specialistul ginecolog pe care l-a vizitat i-a dat numai vești bune Andreei, iar îngrijorarea pe care o arăta atunci când a intrat în cabinet a dispărut instantaneu, după consultație. Etalând o formă de zile mari, cu privirea ferită de ochelari de soare, vedeta s-a îndreptat glonț spre mașina pe care o conduce. (Reduceri mari la jocuri PC)

Andreea Marin a mers la medicul specialist

A fost în depresie

Puțini știu că Andreea Marin a trecut printr-o perioadă dificilă la scurt timp după ce a născut-o pe fiica ei, Violeta, suferind o depresie postnatală destul de gravă. (NU RATA, AICI: ANDREEA MARIN A RUPT TĂCEREA ȘI A RECUNOSCUT CĂ A FOST ÎN DEPRESIE)

„A fost o perioadă foarte grea. Ba chiar am ajuns în punctul în care să mă gândesc la un gest extrem, eu, persoana atât de puternică în ochii celorlalţi. Eram într-o perioadă în care, din afară părea foarte bună, aveam un copil de un an şi ceva, casă, masă şi tot ce aş fi avut nevoie. Teoretic, nu aveam de ce să fiu tristă, dar fiecare om le ştie pe ale lui. A fost foarte greu, am ajuns să nu mai pot controla furtuna din mine, să mă simt foarte rău, deloc motivată să merg mai departe. A fost cumplit. (…) Eram după o naştere şi am trăit această depresie postnatală. Desigur, erau şi nişte motive personale. În acea perioadă a avut loc şi pierderea Mădălinei Manole. Eu nu realizam că trăiesc o depresie, de obicei depresivul nu ştie şi nu acceptă să i se spună că asta trăieşte. I se pare că e arătat cu degetul şi că este privit ca un nebun. Nimănui nu-i place să i se pună o astfel de etichetă, a declarat Andreea Marin, în urmă cu ceva timp.

”Zâna surprizelor” a etalat o formă de zile mari, după ce a făcut o vizită la cabinetul medicului ginecolog

Vedeta în vârstă de 43 de ani a devenit cunoscută în urma celebrei emisiuni ”Surprize, surprize”, pe care a prezentat-o timp de opt ani. În prezent Andreea Marin are o frumoasă fetiţă, Violeta, împreună cu Ștefan Bănică Jr., cu care a fost căsătorită până în 2013.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...