Ce reacție a avut Cătălin Vișănescu după ce și-a văzut soția pe internet, înfășurată într-un prosop!

Publicat: 11/11/2018 | 09:52

Betty Stoian arată foarte bine la mai mult de o lună de când a devenit pentru prima dată mămică. A demonstrat acest lucru, cu vârf și îndesat, pe contul personal de socializare. Tânăra s-a fotografiat într-un prosop, iar masculii au înnebunit!

Fiica lui Florin Salam a ieșit de la duș, s-a fotografiat, iar imaginea a ajuns publică! Cătălin Vișănescu nu a ratat ocazia și a transmis un mesaj scurt, dar profund: “Mămica mea frumoasă!. Betty nu a rămas datoare și a răspuns imediat: Te iubesc!.

Betty s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, Cătălin Vişănescu, pe 22 iunie

Cei doi au devenit părinți pe 1 octombrie, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan. Pe 28 august 2018, artista a împlinit 18 ani. Anul viitor, ea și Cătălin Vișănescu vor face nunta. Vă reamintim că fata celebrului artist a fost cerută de soţie pe 11 septembrie 2017 în aeroport, după ce s-a întors dintr-o vacanță în care a fost peste hotare.

Betty e fiica lui Florin Salam. Ea şi fratele său, Danny, s-au născut în urma mariajului manelistului cu prima lui soţie, cu Ştefania sau Fănica, aşa cum îi alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer pe 12 aprilie 2009. Mama lui Betty avea 27 de ani când a murit.