Ce s-a ales de Dan Bordeianu. Cum arată acum și ce face pentru bani fostul iubit al Adelei Popescu

Publicat: 11/10/2019 | 13:29

Au trecut 12 ani de când Adela Popescu și Dan Bordeianu au decis să meargă pe drumuri separate în viață. Actorul s-a schimbat radical de-a lungul anilor și nu mai are deloc atitudinea de băiat rău cu care s-a lansat pe micile ecarne.

În urmă cu 15 ani, Dan Bordeianu îl interpreta pe Victor, în telenovela „Numai Iubirea”. La momentul respectiv, avea o relație cu Adela Popescu. Ba chiar au și fost logodiți, dar nu au ajuns să facă pasul cel mare.

Ulterior, Dan Bordeianu s-a însurat cu Teodora. Nunta a avut loc în 2015. Cei doi au împreună o fetiță. După ce a devenit tătic, actorul s-a retras din lumina reflectoarelor. Colaborează în prezent cu un teatru renumit din Capitală, dar preferă să nu iasă în evidență.

Majoritatea timpului liber îl petrece în compania familiei. Recent, pe contul personal de socializare, Dan Bordeianu a urcat mai multe fotografii în care apare alături de fetița lui, în timp ce gătește paste. Așa cum se poate observa din imagini, artistul s-a schimbat radical față de perioada când apărea în telenovele.

Adevărul despre despărțirea lui Dan Bordeianu de Adela Popescu

Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au cunoscut în 2004, pe când dădeau viață personajelor din prima telenovelă românească, “Numai iubirea”. Și, ușor-ușor, idila dintre personajele interpretate de ei a devenit realitate. Pe atunci ea avea 18 ani, el era cu 11 de ani mai mare. Din păcate, dragostea lor nu a durat mult… după doi ani de relație, respectiv în 2007, la scurt timp după logodna lor secretă, ei s-au despărțit.

Acest eșec sentimental a adus-o pe Adela Popescu în prăpastia depresiei, iar bărbatul care a reușit să o facă să iubească din nou este afaceristul Marius Kalmar, care era bun prieten cu Cristi Chivu. Pe vremea când formau un cuplu, ei erau foarte discreți și mergeau în destinații de lux în vacanțe. Mai mult, Marius Kalmar i-a făcut cadou o mașină scumpă actriței, care i-a dat-o înapoi atunci când s-au despărțit. Ei au pus punct relației după trei ani și jumătate. Cea care a luat decizia a fost frumoasa prezentatoare, pentru că afaceristul nu se mai implica la fel de mult în relație și se săturase să lupte singură pentru ca aceasta să funcționeze.

Ulterior, Adela Popescu și-a găsit sufletul pereche: Radu Vâlcan, care i-a devenit soț în 2015. Ei au doi băieți împreună, iar fiul cel mic a împlinit de curând o lună de când a venit pe lume. Aniversarea lui nu a fost una tocmai fericită, pentru că întreaga familie este bolnavă, iar prezentatorul TV a lansat un apel public, valabil pentru cunoscuți.

Citește și...