Ce s-a ales de Misty, amanta pentru care Keo a părăsit-o pe Andreea Bălan în 2014

Publicat: 23/06/2019 | 12:10

Muzicianul Keo a lansat peste 30 de piese si videoclipuri, din care trei au ajuns nr. 1 în topuri si alte nouă au intrat în top 20. S-a născut în România, dar a locuit de mic in Elvetia, acolo unde a început să cânte cu mai multe trupe live în festivaluri de muzică, ajungând chiar să deschidă show-ul lui David Bowie în Festivalul de la Montreux.

Cariera lui Keo în România a început în 2005 cu piesa “Azi vii maine pleci”. Piesa a ajuns repede number one în topurile românesti și s-a menținut peste opt luni în clasament – un record de longevitate în topuri. Pe data de 21 iunie, Keo și-a sărbătorit ziua de naștere, fiind sărbătorit așa cum se cuvine de Misty, partenera sa de viață și, bineînțeles, de fetița lor, Arya.

Artistului i s-a pregătit un tort delicios pe care era scris ”La mulți ani, tati”, iar întreaga familie s-a bucurat de fiecare moment al petrecerii. Misty a a dus-o pe lume pe Arya la sfârșitul anului 2017, în decembrie. Misty și Keo au devenit un cuplu după ce artistul s-a despărțit de cântăreața Andreea Bălan.

Keo și-a sărbătorit ziua de naștere în familie, alături de Misty și Arya
Citește și...