Ce s-a ales de Monica și Gabriela, gemenele de la “Cheeky Girls”

Publicat: 16/03/2019 | 10:52

Monica și Gabriela Irimia au devenit cunoscute la începutul anilor 2000, cu numele de scenă Cheeky Girls. Au făcut spectacol cu melodia „The Cheeky Song (Touch my Bum)”, ce a stat cinci săptămâni în topul UK single charts.

Piesa le-a adus în jur de 1 milion de lire sterline, în urma vânzării a 800.000 de exemplare. Din păcate, Monica și Gabriela au rămas artistele unei singure piese, nimic din ce au mai scos ulterior neaducându-le succesul scontat.

Au participat la show-uri TV precum “Dansez pentru tine”, “Master Chef” și “Poftiți pe la noi”, unde au făcut mereu o figură frumoasă. Și-au pus inclusive silicoane, în care au investit în jur de 100.000 de lire sterline. S-au luptat inclusiv cu depresia și cu anorexia, confor viva.ro.

Atunci lucram foarte mult, uneori 24 din 24, eram mereu pe drum și nu aveam niciun fel de viață socială. Succesul ne-a luat pe nepregătite și ne-am trezit, de pe o zi pe alta, că eram controlate în totalitate de casa noastră de discuri. Mama era impresarul nostru și încerca să aibă grijă cât mai bine de noi, dar nu îi reușea tot timpul. […] Am ajuns să muncim tot timpul și așa s-a ajuns la depresie”, povestea Monica pentru un post britanic de televiziune.

În prezent, Monica este căsătorită cu Shaun Taylor, în timp ce Gabriela, care după relația supermediatizată cu politicianul Lembit Opik, de care s-a despărțit, încă nu și-a găsit alesul.