Ce s-a ales de mormântul Fănicăi (fosta soție a lui Florin Salam), la 10 ani de la moartea ei

Publicat: 10/04/2019 | 10:11
Ce s-a ales de mormântul Fănicăi (fosta soție a lui Florin Salam), la 10 ani de la moartea ei

Vineri se împlinesc 10 ani de la moartea Fănicăi, prima și singura soție a regelui manelelor. Fănica este mama primilor doi copii ai lui Salam: Betty și Dani. Ea a murit la numai 27 de ani din cauza unei ciroze hepatice.

Florin, fratele Fănicăi, a mers la mormântul surorii sale. Locul de veci se află la cimitrul Berceni 2 și este tot timpul acoperit cu flori. Fănica, fosta soție a lui Florin Salam, are un monument din marmură albă, în jurul căruia s-a ridicat o construcție din termopan.

Florin, fratele Fănicăi

 

În 2007, Salam s-a căsătorit cu Ştefania, alături de care a trăit 12 ani. Naşi le-au fost Adi Minune şi Cati iar nunta au făcut-o în Antalya. Din dragostea celor doi, au apărut şi comorile lui Salam: Betty şi Dani. O nenorocire, însă, se petrece după doar doi ani de la căsătorie. Soţia lui moare la 27 de ani din cauza unei ciroze hepatice. Florin Salam n-a ştiut niciodată că Fănica era infectată cu virusul hepatitei C. Ștefania Stoian s-a stins din viață pe 12 aprilie 2009, la spitalul Floreasca din Capitală.

Ștefania Stoian

 

Citește și...