Ce s-a întâmplat în orașul din Italia în care a fost văzută Luiza Melencu

Publicat: 02/10/2019 | 10:29
Ce s-a întâmplat în orașul din Italia în care a fost văzută Luiza Melencu

Un martor cu identitate protejată a declarat că a recunoscut-o pe Luiza Melencu în localitatea italiană Corigliano Rossano, situată în provincia Cosenza. Familia fetei susține, în continuare, că aceasta trăiește, iar o astfel de informație a ridicat din nou semne de întrebare referitoare la modul în care se derulează ancheta în cazul ”Caracal”. 

Martorul susține că văzut-o pe Luiza Melencu pe data de 28 iulie, chiar pe o stradă unde se practică prostituția. Era seară, iar Luiza s-ar fi aflat lângă un centru comercial.

”Pe Luiza am văzut-o în data de 28 iulie. Luiza era pe strada unde se face prostituţie. A văzut-o pe la ora 21:10. În localitatea Corigliano Rossano, Provincia di Cosenza. Luiza era pe strada unde se face prostituţie, aproape. Lângă centrul comercial. Nu era împreună cu celelalte fete care mai erau. Era singură, speriată, că se vedea. Era cu pantalon negru. Pantofi negri cu toc , un tricou alb, păr lung, până la bata pantalonului, vârfurile roşii şi mai sus pe partea dreaptă”, a declarat martorul respectiv, conform a1.ro.

Un român a fost omorât chiar în Corigliano Rossano

Iată că aceeași localitate italiană revine în centrul atenției, numai că acum este vorba despre o răfuială între români. Scandalul a avut loc într-o casă de la marginea localității și s-a transformat, încetul cu încetul,  într-o bătaie în toată regula. Informațiile de la fața locului confirmă moartea unui român de 43 de ani.

DIICOT a cerut SUA sprijinul FBI pentru analizele privind ADN-ul Luizei Melencu

Surse judiciare au precizat, pentru mediafax.ro, că procurorii DIICOT au solicitat autorităţilor din SUA sprijinul specialiştilor FBI în realizarea analizelor ADN în privinţa Luizei. Cererea procurorilor a fost transmisă într-un timp foarte scurt de Ministerul Justiţiei. Procurorii DIICOT au găsit, în data de 5 august, un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele. Principalul suspect al crimelor din Caracal a susţinut, la acel moment, că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o.
Citește și...