Ce se întâmplă cu Mihai Constatinescu. Anunțul făcut în urmă cu puțin timp: „Mihai este…”

Publicat: 12/08/2019 | 14:22
Ce se întâmplă cu Mihai Constatinescu. Anunțul făcut în urmă cu puțin timp: „Mihai este…”

Mihai Constantinescu este internat la Spitalul Floreasca și se află sub supraveghere medicală permanentă, iar fanii și prietenii săi așteaptă cu mare nerăbdare informații care să transmită că starea de sănătate a artistului este mai bună.

Ei bine, iată că Mihai Consstantinescu își revine, încetul cu încetul, iar medicul Monica Pop, după ce la vizitat la spital, a vorbit – spre bucuria tuturor – despre ”un real progres” prin comparație cu săptămânile trecute.

„L-am vizitat vineri și este într-un real progres. Este fără doar și poate într-un real progres față de ceea ce am văzut în săptămânile trecute. Mihai Constantinescu este un om minunat, cu un suflet mare, a fost mereu un om empatic. Este un om deosebit, iar soția sa face niște efoturi disperate”, a spus Monica Pop la Antena 3.

Monica Pop: ”Mihai Constantinescu, un real progres”

”Noi facem acele rugăciuni zilnice după ora 12”

Surse apropiate familiei au relatat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, o discuție care s-ar fi purtat pe holurile spitalului, după ce Simona Secrier a ieșit din rezerva soțului ei. Se pare că Mihai Constantinescu a putut fi văzut de către un alt pacient, care a venit la spital pentru un simplu consult. Acesta ar fi avut o scurtă conversație cu Simona Secrier, cu care s-a întâlnit întâmplător pe hol și pe care a încurajat-o. Bărbatul i-a spus acesteia că i-a auzit pe medici vorbind despre starea de sănătate a artistului și se pare că aceasta s-ar îmbunătăți. Simona ar fi confirmat spusele bărbatului și i-ar fi mulțumit totodată pentru cuvintele frumoase.

Și prietenii sunt alături de celebrul artist. ”Noi facem acele rugăciuni zilnice după ora 12, începând cu ora 12, rugăciuni comune, sunt foarte mulţi care fac chestia asta şi sperăm ca Dumnezeu… că Dumnezeu nu are mâini, nu ştiu, el are oameni, el lucrează prin oameni, prin îngeraşii lui de pe pământ, aşa spun eu, prin doctori, prin prieteni, prin gânduri frumoase şi bune, pentru că gândurile negative s-ar putea să îi facă rău. Şi atunci noi ne gândim că este imposibil să moară acum, de ce să moară? Şi atunci altă stare i se transmite subiectului respectiv, care e bolnav”, a declarat Adrian Daminescu în cadrul unui interviu oferit la TV.

Citește și...