Ce se întâmplă în viața Danielei Crudu, la o săptămână de când a fost bătută de iubitul croat. Cu cine a petrecut vedeta, în weekend

Publicat: 17/02/2020 | 09:54
Ce se întâmplă în viața Danielei Crudu, la o săptămână de când a fost bătută de iubitul croat. Cu cine a petrecut vedeta, în weekend

În urmă cu o săptămână, showbizul era marcat de o informație bombă! Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate de iubitul său croat, Seco Dubravko și a ajuns de urgență la spital. Vedeta s-a ales cu fractură de piramidă nazală în urma loviturilor încasate, dar și cu mai multe vânătăi și răni destul de serioase. La o săptămână de la episodul șocant, viața Danielei Crudu pare că intră din nou în normalitate. 

Daniela Crudu s-a întors la viața pe care o ducea înainte să fie snopită în bătaie de iubitul său, Seco Dubravko. Fosta asistentă de televiziune încearcă să dea uitării episodul prin care a trecut și se axează pe activități relaxante, cu ajutorul cărora se reface.

Ei bine, în acest weekend, Daniela Crudu a decis că este timpul să-și redeschidă rețelele de socializare și chiar să iasă din casă. După o săptămână în care nu a dat niciun semn de viață în spațiul public, bruneta zâmbește din nou și vrea să depășească momentele cumplite prin care a trecut. Tocmai de aceea, Daniela Crudu a profitat de vrmea frumoasă, dar și de weekend și a ieșit în oraș alături de buna ei prietenă, Marina Dina.

Cele două s-au bucurat de soare și de o plimbare pe cinste, după cum a lăsat Daniela Crudu să se vadă, pe pagina ei de Instagram. Bruneta se reface ușor, dar sigur după cele întâmplate și vrea ca viața ei să revină la normal. Cu toate acestea, Daniela Crudu nu a avut nicio reacție oficială vizavi de bătaia pe care a încasat-o din partea lui Seco Dubravko și pe Instagram postează fotografii și story-uri care nu fac nicio legătură la episodul șocant.