Ce se întâmplă la Survivor România, când camerele sunt închise. Cristina Șișcanu a spus adevărul despre show-ul de la Kanal D

Publicat: 29/01/2020 | 14:06
Ce se întâmplă la Survivor România, când camerele sunt închise. Cristina Șișcanu a spus adevărul despre show-ul de la Kanal D

Cristina Șișcanu a fost invitată în emisiunea Fan Arena și nu s-a sfiit să recunoască faptul că tensiunile de la Survivor România – cu accent pe cele din echipa Faimoșilor – și-au pus o amprentă negativă asupra jocului.

Mai mult, Cristina Șișcanu a dat cărțile pe față și a acuzat-o pe Elena Ionescu de egoism. Săgețile trimise către Elena Ionescu au fost completate și de părerea conform căreia aceasta nu empatizează cu colegii și, suplimentar, are tendința de a mânca prea mult.

„În noaptea în care Ruby s-a simțit foarte rău. Elena stătea în picioare și a dat o replică neașteptată. Noi încercat să găsim soluții să o salvăm pe Ruby, iar ea a spus că: Așa sunt regulile, cine rezistă bine, cine nu să plece. Replica ei ni s-a părut inumană. Ea pare că a venit doar să meargă până la capăt. Pe noi ne-a șocat ce a zis Elena, pentru că noi am încercat să ne ajutăm mereu. Ea a făcut trei chestii deranjante. Faza cu Ruby, că a spus că despre asta este Suprevietuitor, trebuie să reziști. A mai fost incidentul cu orezul, că a mâncat mai mult, deși știa că mâncarea este cu porția. Iar cel mai deranjant a fost incidentul cu cei 25 de bărbați care au venit pe insulă”, a mărturisit Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu a acuzat-o pe Elena Ionescu de egoism