Home » Exclusiv » Ce se va întâmpla cu femeia care a lăsat-o într-o baltă de sânge pe vedeta de la „Visuri la cheie”

Ce se va întâmpla cu femeia care a lăsat-o într-o baltă de sânge pe vedeta de la „Visuri la cheie”

De: Alina Nistor 11/01/2021 | 23:19

Îndrăgita Cristina Joia, designerul de la „Visuri la cheie”, a trăit clipe de groază în urmă cu două luni, când a fost lăsată într-o baltă de sânge, în supermarket, de o femeie pe care o atenționase că a parcat neregulamentar. La scurt timp, agresoarea a fost reținută și arestată preventiv. Ulterior, a fost plasată în arest la domiciliu, iar, acum, magistrații au luat o altă decizie definitivă în privința ei. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Designerul a ieșit din casă pentru a face cumpărăturile necesare dintr-un supermarket din Capitală. Cristina Joia a atenționat-o pe o femeie să-și mute mașina, pe care o parcase pe o trecere de pietoni și a blocat, de asemenea, parcarea magazinului. Mâniată la culme, respectiva persoană a intrat în supermarket, s-a năpustit asupra Cristinei și a lovit-o puternic, zdrobindu-i nasul.

Filmul de groază

”Am ridicat un ștergător al mașinii. Doar unul, nu două, și nu l-am rupt. Ea ieșea din magazin. M-a înjurat. Am întrebat-o dacă așa se parchează. Și m-am dus în magazin. Un minut a durat totul. Așteptam la rând, cumpărasem niște banane. Trecuseră 6-7 minute de la incident.

Ea s-a dus, și-a pus plasele în mașină, avea timp să se detensioneze, să se liniștească, la o adică. A apărut, însă, și m-a pocnit în față. Am plecat doi metri de la lovitură. Mi-a zis, printre dinți: «Ți-arăt eu cine-i șmechera»”, a declarat victima, recent, în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”.

Cristina Joia, desfigurată de o femeie pe care o atenționase că și-a parcat mașina neregulamentar

Agresoarea, reținută pentru 24 de ore după incident

Vedeta a fost transportată de urgență la Spitalul Bagdasar-Arseni, aproape leșinată și plină de sânge, fiind nevoie de o intervenție chirurgicală deoarece avea piramida nazală spartă. Agresoarea a fost, ulterior, reținută de oamenii legii. Femeia care a atacat-o şi desfigurat-o pe Cristina Joia și-a motivat reacția violentă din cauza designerului, care i-ar fi rupt ștergătorul de la mașină.

”Reporter: Bună seara! Ce s-a întâmplat?

Agresoarea: Mi-a rupt ștergătorul de la mașină.

Reporter: Și asta a justificat să fiți atât de pornită?

Agresoarea: Nu…

Reporter: Și de ce ați lovit-o?

Agresoarea: Pentru că mi-a rupt ștergătorul de la mașină, m-a înjurat…

Reporter: Soluția este să o lovești?

Agresoarea: Nu, nu este o soluție.

Reporter: Îți pare rău? Consideri că ai greșit? Ați văzut că ați lăsat-o acolo într-o baltă de sânge?

Agresoarea: Nu era nicio baltă de sânge. Am lovit-o și am… pur și simplu…”, le-a răspuns femeia jurnaliștilor.

Decizia definitivă luată de magistrați în privința agresoarei

Agresoarea a fost pusă sub acuzare pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe, iar magistrații au decis inițial să fie în arest preventiv pentru 30 de zile. Ulterior, agresoarea a contestat decizia magistraților și a fost plasată în arest la domiciliu. Acum, însă, instanța a luat o altă decizie definitivă în ceea ce o privește.

Judecătorii au schimbat măsura arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Sentința este definitivă. (VEZI ȘI: CRISTINA JOIA, DE LA ”VISURI LA CHEIE”, LOVITĂ DE VECINUL EI CU PUMNUL ÎN FICAT: ”ÎȘI BĂTEA SOȚIA!”)

”Admite contestaţia formulată de inculpata A.N.Ș. împotriva încheierii din data de 30.12.2020 pronunţată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti. Desfiinţează în parte încheierea contestată şi rejudecând în fond: În baza art. 348 alin.1 C.p.p. raportat la art.207 alin.6 C.p.p. şi art.242 alin.2 C.p.p. referire la art.211 şi urm. C.p.p. înlocuieşte măsura arestului la domiciliu faţă de inculpata A.N.Ș., cu măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile, de la data de 07.01.2021 la 07.03.2021, inclusiv.

În baza art.215 alin.1 C.p.p., inculpata A.N.Ș. trebuie să respecte următoarele obligaţii:

a) să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemată;

b) să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei;

c) să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa, respectiv secţia de poliţie din circumscripţia teritorială a domiciliului inculpatei, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemată.

În baza art.215 alin.2 C.p.p., impune inculpatei A.N.Ș. ca, pe timpul controlului judiciar, să respecte următoarele obligaţii:

a) să nu depăşească limita teritorială a României, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului de urmărire penală, judecătorului de cameră preliminară sau instanţei de judecată;

b) să nu se apropie de persoana vătămată, martorii V.E, I.C.M. şi B.A.M., să nu comunice cu aceste persoane, direct sau indirect, pe nicio cale;

c) să comunice periodic informaţii relevante despre mijloacele sale de existenţă;

d) să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme.

În baza art.215 alin.3 C.p.p., atrage atenţia inculpatei că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive. În baza art. 275 alin. (3) C. proc. pen. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă”, se arată în sentință.

Magistrații au schimbat măsura arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar în ceea ce o privește pe agresoarea Cristinei Joia

Cristina Joia, designer în cadrul emisiunii ”Visuri la cheie”

Cristina Joia este designer în cadrul emisiunii „Visuri la cheie”. Este o prezență efervescentă, omul care a desenat cele mai multe portrete în emisiune. Și-a propus să intre în acest proiect pentru a dărui oamenilor încercați de soartă camere colorate și portrete pictate de ea însăși. (CITEȘTE ȘI: CUM A REUȘIT CRISTINA JOIA SĂ TREACĂ PESTE TRAUMELE LĂSATE DE BĂTAIA PRIMITĂ)

”Pasiunea mea pentru artă și design își are rădăcinile în copilărie, dar m-am întrebat de multe ori de ce nu m-am limitat doar la artă. Iar răspunsul cred că a venit și o dată cu această emisiune: viața într-un studio poate fi singuratică, iar eu am nevoie să mă încarc cu energia oamenilor. Casele beneficiarilor au devenit pânze 3D, tot ce am făcut a fost să schimb proporțiile din micro în macro.

În emisiune, familia este sursa de inspirație. Nevoile și dorințele lor, mai ales acelea pe care ei nu îndrăznesc să le formuleze dar cu realizarea cărora tu dorești să îi surprinzi tocmai pentru că știi că asta îi face fericiți. Desigur, tu ca designer dorești să îți lași amprenta, dar nu această ecuație e cea mai importantă, dorința familiei primează.

Dincolo de emisiune însă, am proiectele mele de design, iar succesul primelor idei cu care am ieșit m-au făcut să realizez cât de aproape de suflet îmi este această profesie și că pictura și designul se pot completa surprinzător de bine.

Ca designer îmi place să mixez stiluri, să am o piesă unicat în fiecare ambient, iar dacă asta nu se poate, măcar o culoare accent. Fiecare casă pe care o amenajez aș vrea să transmită ceva, ca și arta mea. Dacă tratezi materia brută cu emoție (placări, mobilier, pereți), poveștile ulterioare se pot construi frumos în acel spațiu. Nu-mi plac proiectele care par «terminate», împietrite și cred că spațiile pot evolua spre ceva organic, iar ca designer e bine să ai această viziune a lucrurilor”, a declarat Cristina Joia pentru life.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Parteneri
Bill Gates trage un nou semnal de alarmă! Omenirea NU este destul de pregătită
Bill Gates trage un nou semnal de alarmă! Omenirea NU este destul de pregătită
FOTO. Imaginile `ascunse` de timp! Cum arăta Cristina Spătar în urmă cu 15 ani: era blondă și avea un trup perfect
FOTO. Imaginile `ascunse` de timp! Cum arăta Cristina Spătar în urmă cu 15 ani: era...
Scandal MONSTRU în familia Vlăduţei Lupău. Bătaie ca-n filmele de acţiune în centrul Clujului
Scandal MONSTRU în familia Vlăduţei Lupău. Bătaie ca-n filmele de acţiune în centrul Clujului
DOLIU ÎN LUMEA POLITICĂ! A MURIT! ADRIAN NASTASE… o carieră politică și legislativă de excepție
DOLIU ÎN LUMEA POLITICĂ! A MURIT! ADRIAN NASTASE… o carieră politică și legislativă de excepție
Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă a fost otrăvită. Cine a vrut să-i facă rău
Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă a fost otrăvită. Cine a vrut să-i facă rău
EXCLUSIV. Acuzațiile procurorului DNA la adresa lui Gheorghe Dimitrescu, fost consul al României la Bonn, ”suspect” în dosarul ”Vizita lui Liviu Dragnea în SUA”
EXCLUSIV. Acuzațiile procurorului DNA la adresa lui Gheorghe Dimitrescu, fost consul al României la Bonn,...
Cum arată celebrul posterior al lui J.Lo în realitate, fără Photoshop. Vedeta are 51 de ani
Cum arată celebrul posterior al lui J.Lo în realitate, fără Photoshop. Vedeta are 51 de...
Dana Rogoz a decis: își ia fiica și pleacă din România. Ce se va întâmpla cu fiul ei
Dana Rogoz a decis: își ia fiica și pleacă din România. Ce se va întâmpla...
Preotul catolic Francisc Doboș îndeamnă credincioșii să se vaccineze…
Preotul catolic Francisc Doboș îndeamnă credincioșii să se vaccineze…
SUA acuză iar China că minte de îngheață COVID-19
SUA acuză iar China că minte de îngheață COVID-19
Horoscop ora 5: 15 ianuarie 2021. Cifra destinului este 3, îndrăznește să ceri ce vrei de la viață!
Horoscop ora 5: 15 ianuarie 2021. Cifra destinului este 3, îndrăznește să ceri ce vrei...
BANCUL ZILEI – Nimfomana cu experiență
BANCUL ZILEI – Nimfomana cu experiență
O femeie din Iași se simțea rău și s-a dus la medic. Medicul a încremenit când a văzut radiografia: Dumnezeule, e de 30 de ani acolo!
O femeie din Iași se simțea rău și s-a dus la medic. Medicul a încremenit...
Ce îți aduce Anul Nou Chinezesc 2021, schimbări mari pentru 3 zodii
Ce îți aduce Anul Nou Chinezesc 2021, schimbări mari pentru 3 zodii
Horoscop 17 ianuarie. Cea mai neliniștită zodie. Te adâncești în grijile celor din jur
Horoscop 17 ianuarie. Cea mai neliniștită zodie. Te adâncești în grijile celor din jur
Doliu mare în familia Rothschild. S-a stins în floarea vârstei!
Doliu mare în familia Rothschild. S-a stins în floarea vârstei!
Cine a încercat s-o otrăvească pe Șoșoacă! Senatoarea AUR, de urgență pe mâinile medicilor
Cine a încercat s-o otrăvească pe Șoșoacă! Senatoarea AUR, de urgență pe mâinile medicilor
OMS, anunț de ultimă oră despre pașaportul de vaccinare. Ce se întâmplă, de fapt, cu ele
OMS, anunț de ultimă oră despre pașaportul de vaccinare. Ce se întâmplă, de fapt, cu...
Ce conţineau documentele furate de la Agenţia Europeană a Medicamentului? Informaţii despre vaccinul Pfizer/ BioNTech
Ce conţineau documentele furate de la Agenţia Europeană a Medicamentului? Informaţii despre vaccinul Pfizer/ BioNTech
EXCLUSIV Amanda Regina Nopții și-a pus SILICOANE
EXCLUSIV Amanda Regina Nopții și-a pus SILICOANE
Bucurie uriașă pentru Ilinca Vandici! Azi a avut loc botezul bebelușului surorii celebrei prezentatoare TV. Imagini exclusive
Bucurie uriașă pentru Ilinca Vandici! Azi a avut loc botezul bebelușului surorii celebrei prezentatoare TV....
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a făcut ceva care a șocat telespectatorii
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a...
FOTO. Imagini incendiare cu Laurette! Cele mai senzuale apariții ale mulatrei care a făcut ravagii între bărbați
FOTO. Imagini incendiare cu Laurette! Cele mai senzuale apariții ale mulatrei care a făcut ravagii...
Relația la care nu se aștepta nimeni! Mayweather se iubește cu o stripperiță din propriul club! Părinții ei nu sunt de acord
Relația la care nu se aștepta nimeni! Mayweather se iubește cu o stripperiță din propriul...
Anna Lesko, incendiară în bucătărie: S-a filmat în timp ce gătea ouă! Detaliul care le-a atras atenția fanilor: Ți se vede ...
Anna Lesko, incendiară în bucătărie: S-a filmat în timp ce gătea ouă! Detaliul care le-a...
Carantină începând de sâmbătă dimineața! Măsura a fost anunțată de autorități
Carantină începând de sâmbătă dimineața! Măsura a fost anunțată de autorități
Revoluţie pe piaţa muncii: Este pentru prima dată când salariaţii primesc bani în plus. Ce trebuie să ştie toţi angajaţii din România
Revoluţie pe piaţa muncii: Este pentru prima dată când salariaţii primesc bani în plus. Ce...
Jobul unde eşti plătit ca să nu faci nimic. Poţi să primeşti chiar şi 100 de dolari pentru o singură sesiune şi este o idee care funcţionează oriunde
Jobul unde eşti plătit ca să nu faci nimic. Poţi să primeşti chiar şi 100...
Culiță, desemnat cel mai frumos bărbat din istoria Survivor! Incredibil cine e considerată cea mai frumoasă femeie
Culiță, desemnat cel mai frumos bărbat din istoria Survivor! Incredibil cine e considerată cea mai...
BOMBĂ în showbiz! Pepe are deja o nouă iubită!? ”Visul meu s-a împlinit”
BOMBĂ în showbiz! Pepe are deja o nouă iubită!? ”Visul meu s-a împlinit”
Soția lui Rică Răducanu, în stare gravă la ATI! E intubată. Fostul portar e disperat
Soția lui Rică Răducanu, în stare gravă la ATI! E intubată. Fostul portar e disperat
Mulți șoferi au scăpat de RADAR mulțumită acestei piese. Toate mașinile o au, din fabrică
Mulți șoferi au scăpat de RADAR mulțumită acestei piese. Toate mașinile o au, din fabrică
Ce a spus Lidia Buble după ce l-a văzut pe Răzvan Simion cu noua iubită: Nu vei putea...
Ce a spus Lidia Buble după ce l-a văzut pe Răzvan Simion cu noua iubită:...
Noul trend în “presa independentă” din Iaşi: articole care nu se adresează cititorilor (II)
Noul trend în “presa independentă” din Iaşi: articole care nu se adresează cititorilor (II)
4 plante care pătrund instantaneu în articulații și le repară! Tot ce trebuie să cunoști se află aici
4 plante care pătrund instantaneu în articulații și le repară! Tot ce trebuie să cunoști...