Ce se va întâmpla în cazul Caracal fix înainte de alegerile pentru postul de președinte. FBI va…

Publicat: 08/11/2019 | 12:08

Chiar înainte de primul tur al alegerilor pentru postul de președinte, multe lucruri referitoare la cazul de la Caracal urmează să fie lămurite. Pe 8 februarie, FBI a preluat de la anchetatorii români mai multe probe, iar americanii au precizat că rezultatul în privința osemintelor ajunse la analiză urmează să fie trimis în 45 de zile. Iar vineri, 8 noiembrie, acest termen expiră.

În acest fel, urmează să fie clar dacă osemintele din lizieră aparțin sau nu Luizei Melencu. „Aceste oase nu erau arse complet, nu erau calcinate, le-au decupat şi tot ce a fost mai bun de unde putea fi extras ADN a fost făcut pulbere. Tot ce a fost mai bun a fost distrus de INML! Acolo au decupat tot ce e ars, şi tot ce a fost bun deja a fost distrus. Acolo au nişte rebuturi, nişte oase din care nu mai poţi scoate ceva„, a spus Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, la România TV.

S-a aflat unde a îngropat-o Gheorghe Dincă pe Alexandra?!

Alexandra Măceșanu este ultima tânără pe care Gheorghe Dincă a răpit-o apoi, se pare, ar fi omorât-o. Dar ancheta este departe de a se fi încheiat. Astfel, o echipă a căutat osemintele fetei de 15 ani la cimitirul din Caracal.

Se suspectează faptul că acestea ar fi ascunse chiar în mormântul părinților monstrului din Caracal. “Au intrat în cimitir, m-au întrebat care e mormântul familiei lui Dincă Gheorghe şi le-am arătat. Aici, au verificat dacă umblase cineva la stratul de beton”, a declarat, pentru libertatea.ro, șeful groparilor din cimitir.

Citește și...