Ce și-a luat Dragnea cu el în penitenciar și care a fost primul lucru pe care l-a făcut când a ajuns la Rahova

Autor: I.D.
Publicat: 28/05/2019 | 07:47
Ce și-a luat Dragnea cu el în penitenciar și care a fost primul lucru pe care l-a făcut când a ajuns la Rahova

Fostul ldier PSD a ajuns ieri la închisoarea Rahova. El a fost condamnat, definitiv, la trei ani şi jumătate cu executare în dosarul angajărilor fictive. 

Liderul PSD s-a predat la Penitenciarul Rahova după ce înainte a încercat să se ferească, pe cât posibil, de camerele de luat vederi. I-a trimis pe jurnalişti pe o pistă falsă şi a folosit o altă maşină drept “momeală”. După ce şoferul lui a plecat cu maşina cu care se deplasează în mod obişnuit, Liviu Dragnea a pornit cu alta spre penitenciar.

Deşi maşina avea geamuri fumurii, jurnaliştii au reuşit să surprindă câteva imagni cu el. Îngândurat, îmbrăcat într-o cămaşă cu dungi, Liviu Dragnea intra pe poarta închisorii Rahova după ora 17.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru instigarea la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teolorman, relatează stirileprotv.ro.

Potrivit aceleiași surse, Liviu Dragnea nu ar fi luat cina alături de ceilalți deținuți, ceea ce înseamnă că a preferat să-și ia mâncare de-acasă. De asemenea, printre primele lucruri pe care le-a făcut când a ajuns la Penitenciarul Rahova a fost acela să deschidă un televizor. Companion l-ar avea chiar pe fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, extrădat recent din Madagascar.

Între timp, şefa guvernului, Viorica Dăncilă. a anunţat că a preluat conducerea partidului PSD.

Citește și...