Ce spune Angelina Jolie despre relația lui Brad Pitt cu modelul german de 27 de ani. „Nu vrea să se…”

Autor:
Publicat: 29/08/2020 | 19:32

O nouă bombă a fost lansată în showbiz-ul internațional. Brad Pitt a uitat de tot de fosta soție și se iubește cu o tânără de 27 de ani. Se pare că actorul a uitat-o pe femeia alături de care are șase copii.

Brad Pitt pare că se descurcă de minune după divorțul de Angelina Jolie, acesta a bifat mai multe relații, iar acum a ajuns în brațele unui model german. Dacă actorul a trecut repede peste ruptură, nu același lucru se poate spune și despre fosta soție care a întâmpinat ceva dificultăți. (CITEȘTE ȘI: BOMBĂ ÎN SHOWBIZ-UL INTERNAȚIONAL! BRAD PITT ARE O NOUĂ IUBITĂ, ÎN VÂRSTĂ DE 27 DE ANI)

Însă acum lucrurile s-au liniștit și pentru Angelina Jolie, care pare total detașată. Mai mult, actrița nu a fost deloc afectată de noua relație a lui Brad Pitt. Conform unor surse din anturajul acestei, vedeta este total dezinteresată de noul cuplu, cât timp nu îi afectează copii.

„Pe Angelina o interesează cu cine se întâlnește Brad doar dacă îi afectează pe copii, în rest chiar nu e interesată de viața lui de cuplu. A trecut de mult timp peste orice sentimente ar fi avut pentru Brad, deci nu mai e o problemă.

Joacă în filme și le regizează pentru a-i fi mai ușor să își facă opiniile auzite, dar să fie mamă e de fapt jobul ideal pentru ea. Chiar nu vrea să se încarce cu informații despre relațiile lui Brad”, a declarat pentru presa internațională o apropiată a actriței.

Brad Pitt și Nicole Porturalski

După despărțirea de Angelina Jolie, Brad Pitt a fost cuplat de presă cu mai multe nume din showbiz, s-a vorbit chiar și despre o împăcare a acestuia cu actrița Jennifer Aniston. Însă se pare că celebrul actor s-a orientat spre o tânără din Germania. Potrivit Daily Mail, cei doi au o relație de ceva timp și par destul de fericiți împreună. (VEZI ȘI: LA PATRU ANI DUPĂ DIVORȚ, ANGELINA JOLIE A DEZVĂLUIT MOTIVELE CARE AU DUS LA SEPARAREA DE BRAD PITT! „M-AM DESPĂRȚIT PENTRU…”)

Zvonurile despre relația celor doi circulă de ceva timp, iar acum au fost în sfârșit confirmate. Brad Pitt a fost văzut ajungând cu un elicopter în sudul Franței alături de modelul din Germania. Se pare că Brad Pitt și tânăra de 27 de ani o să locuiască pe perioada vacanței într-un castel cumpărat în 2011 de Brad și Angelina cu 67 de milioane de dolari.

Potrivit presei internaționale, cei doi au fost văzuți înainte de a urca în avionul privat, bucurându-se de câteva momente de tandrețe, „ca niște adolescenți”.