Ce spune femeia care susţine că a fost abuzată de unul dintre cei mai cunoscuţi medici din România! ”M-a împins într-un fotoliu şi…”

Publicat: 12/05/2018 | 21:36
Ce spune femeia care susţine că a fost abuzată de unul dintre cei mai cunoscuţi medici din România! ”M-a împins într-un fotoliu şi…”

Scandalul sexula ce a pus pe jar întreaga lume medicală românească și despre care CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezenta detalii uluitoare, în exclusivitate, AICI, pare că i-a amploare. Femeia care îl acuză pe renumitul doctor a făcut mărturisiri uluitoare.(CITEȘTE ȘI: BREAKING NEWS. UN FAIMOS MEDIC DIN BUCUREȘTI, ACUZAT DE O PACIENTĂ CĂ A VIOLAT-O! POLIȚIA A INTRAT PE FIR…)

Pacienta care îl acuză pe renumitul medic că ar fi violat-o a făcut mărturisiri șocante, potrivit observator.ro.(NU RATA, AICI: LEGIȘTII AU FINALIZAT DUPĂ 6 LUNI AUTOPSIA REGRETATEI STELA POPESCU! MEDICII AU CONSTATAT CĂ…)

„M-a cuprins, m-a ţinut cu forţa, m-a împins într-un fotoliu şi m-a forţat să întreţin relaţii sexuale cu el. Iniţial m-am ferit, l-am împins, am încercat să-i explic că nu e momentul, locul, contextul pentru aşa ceva… Nu am ţipat pentru că mi-a fost teamă, groază, să-i supun pe ai mei la un şoc. În afară de o amabilitate excesivă care mi-a atras mie atenţia prima oară când am fost cu părinţii mei…”, a declarat aceasta pentru observator.ro

Scandalul care a pus pe jar un întreg spital

Conform unor surse de maximă încredere, în cursul zilei de marți, pacienta s-a programat și s-a prezentat  la o consultație la cabinetul prestigiosului medic urolog, iar seara, femeia s-a dus la o secție de Poliție din Capitală, acolo unde a depus o plângere în care a susținut că a fost violată de celebrul doctor. Aceleași surse au precizat că autoritățile judiciare au deschis o anchetă, iar femeia care susține că a fost violată de medicul ginecolog a fost supusă unor investigații amănunțite de către specialiștii de la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” (INML).

Medicul implicat în scandalul sexual este unul dintre cei mai renumiți doctori din România, profesor universitar, cu o carieră excepțională. Presa a relatat în nenumărate rânduri despre reușitele profesionale ale acestuia. Medicul lucrează și la o clinică renumită din București.

Citește și...