Legiștii au finalizat după 6 luni autopsia regretatei Stela Popescu! Medicii au constatat că…

Autor:
Publicat: 11/05/2018 | 23:20

Pe 23 noiembrie 2017, Stela Popescu se stingea din viață, la 81 de ani. La șase luni distanță de la moartea doamnei teatrului românesc de revistă, legiștii au finalizat raportul autopsiei. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunarCANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat, în exclusivitate, ce au constatat specialiștii de la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici”.(CITEȘTE ȘI: MARIA DRAGOMIROIU A ÎNLOCUIT-O PE STELA POPESCU)

După o jumătate de an de la decesul actriței care a făcut istorie în lumea teatrului și a cinematografiei românești, medicii legiști au încheiat autopsia. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunarSpecialiștii de la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici” (INML) au decis să nu mai solicite un raport suplimentar de expertiză, întrucât nu există suspiciuni că legendara artistă ar fi fost ucisă.

O sursă din mediul medical a declarat pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, că reprezentanții INML au trimis către Poliția Capitalei factura pentru autopsia Stelei Popescu, care s-ar ridica la aproximativ 2.000 de lei.

Dacă ar fi existat dubii cu privire la decesul actriței, autoritățile ar fi cerut și o analiză toxicologică, care ar fi costat, numai ea, aproximativ 3.000 de lei, a precizat sursa citată. (NU RATA, AICI: STELA POPESCU A MURIT CU ZILE. CE AU SPUS ORGANIZATORII ULTIMULUI EVENIMENT LA CARE A PARTICIPAT ACTRIŢA)

Legiștii au stabilit că nu există dubii cu privire la decesul Stelei Popescu

Stela Popescu a fost găsită fără suflare pe 23 noiembrie 2017

Celebra actriţă a fost găsită fără suflare în casa ei din Bucureşti de fiica vitregă, Doina Maximilian. Ea a venit într-un suflet, după ce artista nu i-a răspuns, de mai multe ori, la telefon. Stela Popescu a fost condusă pe ultimul drum duminică, 26 noiembrie 2017. Regretata actriţă a fost înmormântată la Mănăstirea Cernica lângă cel de-al doilea soţ, Puiu Maximilian.

„A fost dorinţa ei să fie înmormântată lângă soţul ei, Puiu Maximilian, cum i se zicea acestuia în breaslă. La începutul carierei sale, Stela Popescu s-a îndrăgostit nebuneşte de scriitorul Mihai Maximilian, cu care s-a şi căsătorit în 1969. El îi compunea versurile la scheciurile pe care Stela le interpreta. După moartea lui Puiu, Stela Popescu tot timpul spunea că doreşte să fie înmormântată lângă soţul ei”, a mărtursit Oana Georgescu de la Teatrul Constantin Tănase. (VEZI ȘI: CUM A VISAT-O ARȘINEL PE STELA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)