Ce spune mama lui Ponta despre Victor Presedinte: “Cand ies pe strada si vad pozele cu el, incerc sa…”

Publicat: 09/10/2014 | 15:58

Pentru fiecare dintre noi, mama este prima persoana care ne sustine neconditionat si ne incurajeaza sa ne urmam visurile.

Lucrurile nu stau diferit nici la case mai mari – artisti, politicieni, oameni de afaceri, toti au pornit pe drumul spre succes sprijiniti de cea care le-a dat viata.

Victor Ponta, prin ochii mamei sale

victor ponta

Asa cum ne asteptam, Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, o prezenta discreta in spatiul public, il sustine neconditionat pe fiul ei in cursa pentru castigarea alegerilor prezidentiale.

Mai mult decat atat, aceasta ii asigura pe romanii ca fiul ei va va face tot ce-i va sta in putinta pentru a fi un presedinte bun.

„Stiu ce am semanat si sunt sigura ca atat cat va fi in puterea lui fizica si mentala va face totul ca sa fie bine”, a explicat recent mama premierului.

Cu toate astea, in ceea ce priveste campania electorala pentru presedintia Romaniei, Cornelia Naum face abstractie de faptul ca Victor Ponta este fiul sau si il trateaza la fel ca pe ceilalti candidati.

victor ponta

„Incerc sa fac distinctia intre copilul meu si persoana publica. Cand ies pe strada si vad pozele cu el, incerc sa il privesc la fel ca pe ceilalti candidati (…) Niciodata nu mi-am imaginat ca voi ajunge in aceasta situatie. Nu mi-am imaginat ca voi ajunge sa-mi privesc copilul ca pe o institutie”, a declarat Cornelia Naum.

G.C.

Citește și...