Ce spune Oana Roman despre divorțul dintre Ilie Năstase și Ioana Simion. „Un copil rămas în trecut!”

Publicat: 22/05/2020 | 13:43

Oana Roman a vorbit despre divorțul dintre Ilie Năstase și Ioana Simion. Cei doi au ales să se despartă, deși în urmă cu o lună fostul lider ATP pregătea o nuntă fabuloasă. Soția lui Marius Elisei regretă că Nasty va mai trece printr-un alt divorț.

CITEȘTE ȘI: NICI VORBĂ SĂ DIVORȚEZE! ILIE NĂSTASE, LUAT “ÎN CUSTODIE” DE SOȚIE. “DA, ESTE ADEVĂRAT, MI-AM FĂCUT…”

“Eu îl iubesc foarte mult pe Ilie Năstase, am crescut cu el. Este un geniu copil, un copil rămas în trecut. Îmi par rău că i se întâmplă asta. El nu merită. Atunci când era cu Brigitte, am încercat să îi determin să nu divorțeze. Ei făceau un cuplu frumos.

Ea a fost o mâna de fier, care i-a pus pe picioare toate afacerile. Mă doare să văd asta. El nu merită. Este un copil rebel și nebun, care nu ține cont de norme. De asta nu reușește să rămână cu cineva. Poate ea își dorește mai multă liniște.

El nu este așa. Nu are răbdare. Nu este ușor să trăiești cu stilul lui. Este puțin greu să stai lângă el. Ioana este o femeie mai așezată. El are un caracter altfel, nu a fost vorba despre diferența de vârstă între ei”, a declarat Oana Roman.

Oana Roman
Oana Roman regretă că Ilie Năstase și Ioana Simion vor divorța

NU RATA: IOANA, SOȚIA LUI ILIE NĂSTASE, NU PARE AFECTATĂ DE DIVORȚ. ARE PLANURI MARI ȘI SE CONCENTREAZĂ PE AFACERI. „NE MAI VEDEM, ÎL MAI AJUT CU CE ARE NEVOIE”

Oana Roman ar fi fost cu siguranță invitată la nuntă

Ioana Simion, soția lui IIie Năstase, a depus actele de divorț la Judecătoria Constanța. Asta după ce timp de o lună s-a vorbit de despărțire, iar fostul mare tenismen aproape a infirmat orice zvon legat de acest subiect.

AFLĂ ȘI: NEPOATA LUI ILIE NĂSTASE, BOMBĂ SEXY ÎN TOATĂ REGULA! CUM ARATĂ BRUNETA CARE ÎNTOARCE TOATE PRIVIRILE

Ilie Năstase anunța, în urmă cu aproximativ o lună, că imediat ce pandemia de COVID-19 va lua sfârșit, el și Ioana Simion vor organiza o nuntă ca-n povești. Doar că, între timp, între ei ar fi apărut anumite discuții, în urma cărora bruneta a luat în calcul chiar să divorțeze. Ceea ce acum este realitate. „Cu Ilie mai vorbesc, dar, locuim separat. Ne mai vedem, îl mai ajut cu ce are nevoie, îl duc unde are nevoie. Atât”, a spus Ioana Simion, în urmă cu două săptămâni.

Citește și...