Ce studii are, de fapt, Gabriela Cristea. Nimeni nu ar fi bănuit asta despre fosta vedetă Antena 1 și Kanal D

Publicat: 24/06/2019 | 10:20

Gabriela Cristea se simte o femeie împlinită alături de familia ei, soțul Tavi Clonda și cele două fetițe, Victoria și Iris. O duce perfect și din punct de vedere profesional. Are o carieră de invidiat în televiziune și apre pe “sticlă” de două decenii.

Cu siguranță, multă lume se întreabă ce studii are, de fapt, Gabriela Cristea. Conform viva.ro, în 1993 a absolvit Liceul de Coregrafie nr. 1 din București. Apoi a terminat Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA, pentru ca mai apoi să se specializeze prin Comunicare neurolingvistică – Facultatea de Sociologie și Comunicare diplomatică pe lângă Ministerul Afacerilor Externe.

Are doi copii cu Tavi Clonda

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au devenit părinţi de fetiţă pe 23 septembrie 2017, într-o zi de sâmbătă, în jurul orelor 14:00, la o clinică privată din Capitală. Cântăreţul a asistat la naşterea bebeluşei care a primit nota 10 la naştere şi poartă numele Bella Victoria Margot Clonda. Cea de-a doua fetiță a cuplului a venit pe lume pe 17 martie 2019 și a primit numele Thea Iris Selena.

Citește și...