Ce studii are Marcel Pavel? Vedeta infectată cu coronavirus a dat Bacalaureatul la o vârstă târzie

Publicat: 04/07/2020 | 15:59
Ce studii are Marcel Pavel? Vedeta infectată cu coronavirus a dat Bacalaureatul la o vârstă târzie

Marcel Pavel a fost în centrul atenţiei în aceste zile, după ce s-a infectat cu coronavirus. Din fericire pentru el, a reuşit să învingă virusul, deşi boala i-a pus în pericol viaţa, conform spuselor sale.

Deşi toată lumea îl ştie pentru melodiile sale, puţini sunt cei care ştiu ce studii are Marcel Pavel. Ei bine, cunoscutul cântăreţ a luat examenul de Bacalaureat la 46 de ani!

Adevărul despre studiile lui Marcel Pavel

Conform 9am.ro, în anul 2006, Marcel Pavel şi-a făcut apariţia la examenul de Bacalaureat, la Grupul Industrial „Dacia” şi a păşit pe poarta instituţiei de învăţământ cu ochelari de soare şi şapcă în cap.

Artistul a preferat să stea retras, cât mai departe de ochii curioşilor, dar chiar şi aşa, a fost recunoscut de părinţii elevilor, aceştia cerându-i autografe

Marcel Pavel nu a dorit să comenteze prea mult pe seama acestui subiect şi a evitat întrebările jurnaliştilor de la acea vreme despre ce subiecte i-au picat sau ce note a luat.

După ce a trecut de examenul de Bacalaureat, nu a stat prea mult pe gânduri şi s-a înscris la Universtiatea Natională de Muzică Bucureşti – sectţa Canto clasic, absolvind fără prea mari probleme.

„Când m-am apucat de studii, mulţi au crezut că fac pe nebunul, că vin la Universitate ca să mă dau mare, însă eu am vrut cu adevărat să învăţ şi cred ca am dovedit-o!”, a dezvăluit Marcel Pavel.

Marcel Pavel a suferit din cauza coronavirusului

Cântăreţul a trecut prin momente foarte dificile, după ce a fost diagnosticat cu coronavirus. Artistul a ajuns pe mâinile medicilor de „Matei Balş”, iar, din fericire, a reuşit să scape de virusul chinezesc şi a fost externat.

Marcel Pavel a mărturisit că noul coronavirus i-a provocat o dublă pneumonie şi că aceste consecinţe i-ar fi putut fi fatale.

„În ultimele zile am trecut prin momente cumplite şi de aceea este lesne de înţeles că nu am mai apărut aici pe reţelele sociale! (…) contactând o dublă pneumonie şi corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale! (…) Acum, cu ajutorul bunului Dumnezeu şi al întreg personalului Institutului Matei Balş, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut şi voi reveni la viaţă cum s-ar spune!”, a scris interpretul melodiei „Frumoasa mea”.