Primele cuvinte ale lui Marcel Pavel după ce a ieșit din spital: „Astăzi…”

Publicat: 01/07/2020 | 17:32
Primele cuvinte ale lui Marcel Pavel după ce a ieșit din spital: „Astăzi…”

Marcel Pavel a fost externat din spital, după a fost internat mai multe zile pentru o dublă pneumonie și coronavirus. Ziua i-a adus artistului două motive de bucurie. 

Pe lângă faptul că s-a vindecat de cel temut virus din lume în prezent, cântărețul a ajuns acasă exact de ziua fiicei sale. „Bună dimineața, dragi prieteni! Astăzi, fetița mea YUVENALIA IOANA PAVEL împlinește 7 anișori! Să-i urăm împreună “LA MULȚI ANI”! DUMNEZEU SĂ NE OCROTEASCĂ!”, a scris Marcel Pavel.

Citește și: BREAKING! Marcel Pavel a fost externat de la Institutul „Matei Balș”. Cum se simte acum artistul, la trei săptămâni de la contaminarea cu noul coronavirus

În urmă cu o săptămână și jumătate, Marcel Pavel a fost pus pe perfuzii și i-a fost pusă și masca de oxigen deoarece  îi era greu să respire singur. Mai mult decât atât, el acuza și dureri musculare, iar dubla pneumonie pe care o are i-a afectat și mai tare starea de sănătate.

„Am trecut prin momente cumplite şi de aceea este lesne de înţeles că nu am mai apărut aici pe reţelele sociale! (…) contactând o dublă pneumonie şi corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale! (…)

Acum mă simt ceva mai rău, pe mine mă afectează cel mai tare zona plămânilor. Saturația oxigenului este relativ mică. Ceea ce simt eu acum pe pielea mea, nu pot să spun decât că sunt de acord cu specialiștii care s-au ocupat de testarea mea”, a spus Marcel Pavel în momentul în care și-a revenit câteva ore mai târziu.

A fost externat și Andrei Ștefănescu

Depistat cu coronavirus după ce a participat la filmările pentru emisiunea “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, Marcel Pavel a fost internat pe 17 iunie la “Matei Balș”. Luni a fost externat de la “Matei Balș” și Andrei Ștefănescu, prezentatorul de la Antena Stars, și el depistat pozitiv după filmările de la ”Te cunosc de undeva”, la care au participat mai multe vedete.

Nu rata: Marcel Pavel a făcut publice rezultatele testelor pentru coronavirus. Ce scrie în hârtii. FOTO

“Am fost declarat vindecat, după ce am avut două teste negative. Sunt fericit, mi-am reluat activitatea. Dacă mi se va cere, voi dona plasmă pentru tratarea pacienților care au coronavirus”, a declarat Andrei Ștefănescu pentru Libertatea.